Beam Labs, nieuw bij BNS

Het meest succesvolle kickstarterproject dat Nederland tot nu toe heeft voortgebracht. De Beam is een beamer in een lamp waarvoor vele toepassingen mogelijk zijn. Voor BNS betekent de distributie van dit product een vlaggenschip in de smarthomemarkt die volop in ontwikkeling is. BNS is als specialist in de distributie en logistieke fulfillment van connectiviteitsproducten haar portfolio in smarthome&offfice producten volop aan het uitbreiden. Met de Beam voegt BNS een product toe dat aansluit bij deze koers.

De BEAM, bijzonder innovatief

  • Transformeer elk oppervlak naar een projectiescherm (muren, vloeren, tafels).
  • Compacte beamer die in elke lichtfitting past.
  • Stroomvoorziening d.m.v. bijgevoegde kabel.
  • Projectie tot maximaal 120 inch.
  • Verbind de beamer met Wi-Fi en bedien vanuit android of ios app.
  • Opslag van 8GB.
  • Geen laptop meer nodig.
  • LED lamp functioneert ook als “normale” lamp.

CEO BEAM, Don Molenaar, vertelt vol enthousiasme over het product dat hij in 2014 samen met een paar collega’s bedacht: “Het leek ons handig als je gewoon vanuit een lamp zou kunnen beamen, dat je zo een film of presentatie op de muur zou kunnen zetten. We hebben dat idee op Kickstarter gezet en werden tot onze eigen verbazing met 760.000 dollar het meest succesvolle Nederlandse project op Kickstarter tot dat moment. Daarna ging het allemaal heel hard en hebben we alle energie gestoken in het maken van een mooi, makkelijk en betrouwbaar product. En dat is ook gelukt, want we werden vanaf de eerste oplevering overstelpt met aandacht, design awards en gelukkig ook bestellingen. We hebben met de Beam een nieuwe productcategorie toegevoegd. In eerste instantie voor de thuismarkt, maar later zijn we met de Beam ook de zakelijke markt gaan benaderen. En dat gaat bijzonder goed. Winkels gebruiken ‘m als projector van sfeerbeelden en missionstatements op vloeren en muren. Maar ook de zakelijke gebruiker die een compacte en makkelijke beamer bij zich wil hebben heeft ons product ontdekt.

De samenwerking met Beam Labs past in de strategie van smarthome/office die BNS vorig jaar heeft ingezet. Jeroen van Kerkhof van BNS geeft aan blij te zijn met de distributierechten van Beam: “De Beam is een typisch voorbeeld van een sterk innovatief product waarmee wij het verschil gaan maken. In onze rol als distributeur leggen we de volle aandacht op connectiviteit gerelateerde producten die dienen in de smarthome en office omgeving. De Beam spreekt in toepassingen absoluut tot de verbeelding.” Ook Don Molenaar ziet de samenwerking met BNS helemaal zitten als hij opmerkt: “Het fijne van deze samenwerking met BNS is dat zij gefocused zijn op smarthome producten en dat wij in die strategie heel belangrijk zijn.  Ik verwacht veel van deze samenwerking en weet zeker dat we nog heel veel Beams kunnen gaan afzetten als het product nog weer wat bekender wordt.

BNS heeft voor geïnteresseerde resellers en retailers demo-units beschikbaar.  Vraag nu een van deze demo-exemplaren aan en ervaar de magie van de Beam.

Direct naar de Beam in de webshopTerug