Netwerkdag op de CeBIT

Ga op do. 23 maart mee naar de CeBIT met BNS

De CeBIT is weer helemaal op de weg terug met dank aan de focus gebieden IoT en Unified Communications! Het grootste ICT van Europa heeft betere tijden gekend en zat de laatste jaren wat in een neergaande spiraal, maar de organisatie heeft duidelijk de weg omhoog weer gevonden. Op do. 23 maart verzorgt BNS voor een groep van 30 resellers/ telecom professionals een informatieve dag naar de Hannover Messe. Onderweg is er ook ruimschoots te tijd om met vakgenoten te netwerken en over de business te praten.

Op de CeBIT zullen de deelnemers een korte rondleiding krijgen in hals 12 waar veel grote UC / telecom partijen hun opwachting maken. Het belangrijkste thema is data connectiviteit en de integratie van telecomdiensten in een smart home omgeving. Er zullen veel IoT innovaties te aanschouwen zijn. Ook op het gebied van UC hardware is er veel te beleven.

Deelname is gratis: wees er snel bij. Het wordt een lange, maar vooral ook een hele leuke dag! Stuur vandaag nog een mail aan Sander van Veen:  sander.van.veen@bns.nl

Programma

5.45      Opstappen in Vianen in Touringcar: Ontbijt en Koffie is aan boord!
6.45      Opstappen in Deventer
10.00    Aankomst in Hannover Messe
11.00    Rondleiding in hal 12
13.00    Vrije gang voor iedereen op de CeBIT
17.00    Verzamelen bij bus en vertrek
18.30    Schnitzel und Pommes Unterwegs
22.15    Aankomst in Deventer
23.00    Aankomst in Vianen

 Terug