banner switch finger

3 goede redenen om voor een smart-switch van Linksys te kiezen

Productspecialist IT & Telecom producten, Marco de WolfMet de LGS326P 24-poorts beheerde Gigabit PoE+ (192 W) Smart-switch, met 2 Gigabit- en 2 SFP-poorten, zet Linksys de schijnwerpers op bedrijven. Deze switches zijn speciaal afgestemd op de wensen van bedrijven op het gebied van beheer, veiligheid, snelheid en servicekwaliteit voor het bedrijfsnetwerk. Zo ontstaat ruimte om te groeien.

Twitter Marco de Wolf Door Marco de Wolf, Productspecialist IP en Telecom producten

Speciale functies voor bedrijven
Naarmate het aantal apparaten toeneemt, groeit ook de behoefte aan gegevensprioritering. Voor iets grotere bedrijfsnetwerken is een smart-switch een uitstekende overstap van een onbeheerde oplossing. Smart-switches bieden speciale functies die kleine bedrijven kunnen gebruiken om de prestaties, betrouwbaarheid en beveiliging van hun netwerk te optimaliseren. Linksys Smart Switches hebben een speciale VLAN configuratie voor Voice VLAN, hiermee kan je plug & play telefoons toevoegen aan het VLAN op basis van Merk Mac Adres ( OUI – organizationally unique identifier).

Power voor de switch
Het inhuren van dure elektriciens om extra kabels te trekken is verleden tijd. Bij PoE (Power over Ethernet) maakt de bekabelde Ethernet-verbinding gebruik van het netwerk. Zo voorziet het apparaten zoals telefoons, beveiligingscamera’s en Wi-Fi-accesspoints van stroom. Van onschatbare waarde om het aantal draden uit een accespoint te verminderen. De VoIP-telefoon op het bureau heeft daardoor minder bedrading nodig. Want.. met PoE gaan stroom én gegevens door dezelfde kabel.
Linksys Smart Switches zijn enkel in Gigabit versie verkrijgbaar omdat dat het op de toekomst is voorbereid en er meer en meer verwacht wordt van het netwerk o.a video bellen via skype for business, video conference in de speciaal ingerichte huddle rooms. Zo ook zie je vaak dat er nu een VoIP-telefoon op het bureau staat met daarachter een directe verbinding met de PC of Thin Client, die zo ook gebruik kan maken van gigabit Snelheden.

Meer poorten
Upgrade het netwerk op de meest eenvoudige manier: breid het aantal verbindingsmogelijkheden uit door te kiezen voor een switch met meer poorten. De 16- en 24-poorts beheerde smart-switches hebben 2 combipoorten die fungeren als extra Gigabit Ethernet-poort of als Gigabit SFP-poort voor een glasvezelverbinding (niet meegeleverde SFP-module vereist).

User Interface Linksys LGS326P:
De interface zien van de Linksys smart switches? Met gebruik van de inlog gegevens is de Linksys interface voor LGS326P inzichtelijk.

Username: admin
Password: admin

Meer vragen of een Linksys switch testen? Neem contact op ons salesteam voor meer informatie.« Terug

Comments are closed here.

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00
ISO

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.