Afstudeerstage New Business

header afstudeer stage#Stage #Afstuderen #NewBusiness

Ben jij op zoek naar een commerciële afstudeerstage? Lees door en solliciteer!

Wordt onze markt het onderwerp van jouw onderzoek?

Je gaat aan de slag met het maken van een uitgebreide marktanalyse. Waar liggen de kansen? Waar moeten we voor oppassen en welke marktwerkingen zijn ons bijvoorbeeld nog niet opgevallen? Er speelt genoeg zoals je wellicht al in het nieuws hebt gelezen (Glasvezel, 5G, etc.). Jouw onderzoek en instructies brengen de gebeurtenissen in kaart en stellen ons in staat de huidige ontwikkelingen te volgen.

Daarnaast help je onze Sales afdeling met het identificeren van mogelijke nieuwe klanten. Ook maak je een plan om deze partijen te benaderen en binnen te halen. Ondertussen staan je collega’s voor je klaar om je de kneepjes van het vak te leren.

Een mooie combinatie tussen het uitvoeren van een onderzoek, want je werkt mee op de afdeling en doet zo ervaring en kennis op op een Sales afdeling.

Wat je hiervoor terugkrijgt?

  • Een leerzame periode in een groeiend bedrijf;
  • Begeleiding om jouw stage met een mooi cijfer af te ronden;
  • Een stagevergoeding van €450 per maand, die is mooi meegenomen;
  • Een werkplek tussen onze Sales en New Business collega’s, zodat je zoveel mogelijk leert tijdens je stage; 

Jij

  • Volgt een relevante HBO- (3e of 4e jaars) of MBO niveau 4 opleiding (laatste jaars). Denk hierbij aan: Commerciële Economie of Bedrijfskunde.
  • Bent geïnteresseerd in de markt waar we ons in begeven (glasvezel, 5G, WIFI, etc.)
  • Hebt lef, kunt mensen overtuigen en schrikt niet terug voor een nieuwe uitdaging;
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, in woord maar ook in geschrift;
  • Communiceert helder en to-the-point

Wie wij zijn?

BNS (gevestigd in Utrecht-Vianen) is een totaalleverancier aan diensten en producten voor internet/connectiviteit leveranciers. We geven advies met verstand van zaken en richten ons op effectieve oplossingen voor onze partners. Daarom is een laagdrempelige en flexibele organisatie belangrijk voor onze klanten. We nemen onze opdracht heel serieus en willen daarom verantwoordelijkheid kunnen afleggen over het hele lifecycle management proces dat wij verzorgen. BNS ontwikkelt zich op alle gebieden razendsnel en groeit hard. Een bedrijf met een missie. We onderscheiden ons door constant de eindgebruikerstevredenheid naast de total cost of ownership van de producten van onze partners voor ogen te houden. Doordat we in huis technologie ontwikkelen is dat eenvoudig, betaalbaar en zodoende perfect in te passen.

Solliciteren?

Stel jezelf aan ons voor door te reageren op de vacature (Afstudeer) Stage New Business bij BNS. Stuur je CV en motivatie naar careers@bns.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Renée de Nooij, HR Adviseur, op telefoonnummer (030) 204 00 90.

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00
ISO

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.