Afstudeerstage Customer Journey

#Stage #Afstuderen #Bijnaklaarmetjestudie #Ditkanjouwscriptieworden

Ben jij een vierdejaars student die op zoek is naar een actueel, commercieel afstudeeronderwerp? Dan is dit je kans!
Wij zoeken iemand die zijn of haar kennis in de praktijk gaat brengen door onze Customer Journey volledig in kaart te brengen.

Wat je dan dus gaat doen?

Het opzetten en uitvoeren van een (online) onderzoek waarmee jij onze klantreis in kaart brengt. Want deze customer journey helpt ons de behoefte van de klant te herkennen en op het juiste moment, van de juiste informatie te voorzien. Best complex omdat het hier een B2B-customer journey betreft. De klantbeleving is constant in ontwikkeling, hieruit volgt dat het niet een kwestie betreft van één customer journey in kaart brengen en het daarbij te laten. Jouw onderzoek en instructies stellen ons in staat de customer journey bij te houden en ontwikkelingen te volgen.

Wat je hiervoor terug krijgt?

  • Een leerzame periode in een groeiend bedrijf;
  • Begeleiding om jouw stage met een zo hoog mogelijk cijfer af te ronden;
  • Een stagevergoeding van €450 per maand, die is mooi meegenomen;
  • Een flexibele werkplek en de combinatie van op kantoor en thuis werken;
  • Lekkere koffie (niet onbelangrijk).

Wie wij zoeken?

  • Je volgt een relevante HBO – opleiding. Denk hierbij aan: Communicatie, Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Marketing
  • Je bent creatief en conceptueel sterk: je durft dus anders te denken en ook anderen te overtuigen met sterke argumenten
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift (Engels en/of Duits zijn mooi meegenomen, maar niet vereist)
  • Je communiceert helder en to-the-point

Wie wij zijn?

BNS (gevestigd in Utrecht-Vianen) is een totaalleverancier aan diensten en producten voor internet/connectiviteit leveranciers. We geven advies met verstand van zaken en richten ons op effectieve oplossingen voor onze partners. Een laagdrempelige en flexibele organisatie is voor onze klanten heel belangrijk. We nemen onze opdracht heel serieus en willen daarom verantwoordelijkheid kunnen afleggen over het hele lifecycle management proces dat wij verzorgen. BNS ontwikkelt zich op alle gebieden razendsnel en groeit hard. Een bedrijf met een missie. We onderscheiden ons door constant de eindgebruikerstevredenheid naast de total cost of ownership van de producten van onze partners voor ogen te houden. Doordat we in huis technologie ontwikkelen is dat eenvoudig, betaalbaar en zodoende perfect in te passen.

Solliciteren?

Dat kan! Stel je aan ons voor door te reageren op de vacature Afstudeerstage Customer Journey bij BNS. Stuur je CV en motivatie naar careers@bns.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Renée de Nooij, HR Adviseur, op telefoonnummer 0297 – 820 992.

De vacature als pdf – Afstudeerstage BNS online (670 KB)

 

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.