De BNS Standaard

BNS meet haar succes niet alleen af aan het behalen van financiële resultaten. Doelen leggen wij ons zelf ook op wanneer het gaat om normen inzake Kwaliteit & Controle en maatschappelijk verantwoord ondernemen(MVO). We zien onszelf als marktleider in complexe technische distributieoplossingen.

[Kwaliteit & Controle] ISO 9001

BNS ISO9001 ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Door ons te houden aan deze norm, biedt BNS producten en services die voldoen aan zowel klant- als regelgevingsvereisten met consistentie en betrouwbaarheid. Wij streven er voortdurend naar om de kwaliteit van onze producten te verbeteren om de hoogste verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Bekijk het BNS ISO 9001-certificaat.

[Kwaliteit & Controle] ISO 27001

BNS ISO27001De ISO 27001 ‘Informatietechnologie – Beveiligingstechnieken – Managementsystemen voor informatiebeveiliging – norm’ werd gepubliceerd in 2013 en wordt wereldwijd gebruikt als standaard voor informatiebeveiliging. Partners die hun dienstverlening bij BNS onderbrengen, verwachten dat wij op een veilige manier met de omgevingen omgaan. Deze certificering bevestigt dat wij voor onze klanten een betrouwbare en solide partner zijn. Het behalen van de ISO 27001 certificering is de formele bevestiging van wat wij in de praktijk al jaren doen. We hebben altijd al veel aandacht besteed aan informatiebeveiliging. Deze certificering laat zien dat we aan de hoogste standaarden voldoen.

Bekijk het BNS ISO 27001-certificaat.

[MVO] Erkend leerbedrijf

SBB BeeldmerkBNS is er trots op de titel van erkend leerbedrijf te dragen. Met deze titel laten wij zien mbo studenten op te leiden voor commercie en logistiek.

Bekijk de SBB erkenning

[MVO] Groene post

Groene post door BNSBNS draagt bij aan een beter milieu door post CO2-neutraal te versturen. Dat doen we met de Groene post van PostNL. Samen met PostNL compenseren wij onze CO2-uitstoot door te investeren in duurzame projecten.

Bekijk het BNS CO2-neutraal certificaat

[MVO] Werknemers met een arbeidsbeperking

BNS kiest heel bewust voor een aanvulling van het personeelsbestand met mensen met een arbeidsbeperking.
Ons sociale programma biedt deze mensen een geschikte functie en een passende werkomgeving. Zij zijn extra gemotiveerd om aan het werk te gaan, er bij te horen en deel te nemen aan de maatschappij. Het is onze ervaring dat deze mensen de werksfeer op een positieve manier beïnvloeden.

De visie van BNS

Als organisatie hechten we veel waarde aan onze medewerkers en de mensen waarmee we samenwerken. Naast dat we richtlijnen en voorschriften met betrekking tot wettelijke naleving, kwaliteit & controle, mensenrechten, anticorruptie en het milieu integreren in onze bedrijfsrichtlijnen, verwachten we ook van iedereen die met BNS samenwerkt dat deze zich houdt aan deze richtlijnen en voorschriften. Onze verwachtingen strekken zich uit tot de partners, onderaannemers en leveranciers van BNS, die we aanmoedigen om verder te gaan dan alleen het voldoen aan basisvoorwaarden. We geloven in de mensen met wie we werken en in hun vermogen om de juiste beslissingen te nemen wanneer ze worden geconfronteerd met moeilijke uitdagingen. We moedigen alle partijen aan samen met ons deze belangrijke missie te volgen.

Klantenservice

(030) 204 00 30
Email:service@bns.nl

ADRES

Witboom 2
4131 PL Vianen
(030) 204 00 00
Email: info@bns.nl

Copyrights 2017 - BNS Data Logistics B.V.