De BNS Standaard

BNS meet succes niet alleen af aan het behalen van financiële resultaten. Wij leggen onszelf bijvoorbeeld ook doelen op wanneer het gaat om normen in Kwaliteit & Controle en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We zien onszelf als marktleider in complexe technische distributieoplossingen.

[Kwaliteit & Controle] ISO 9001

BNS ISO9001 ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Door ons te houden aan deze norm, biedt BNS producten en services die voldoen aan zowel klant- als regelgevingsvereisten met consistentie en betrouwbaarheid. Samengevat streven wij er voortdurend naar de kwaliteit van onze producten te verbeteren om zo de hoogste verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Bekijk het BNS ISO 9001-certificaat.

[Kwaliteit & Controle] ISO 27001

BNS ISO27001De ISO 27001 ‘Informatietechnologie – Beveiligingstechnieken – Managementsystemen voor informatiebeveiliging – norm’ werd gepubliceerd in 2013 en gebruiken we wereldwijd als standaard voor informatiebeveiliging. Partners die hun dienstverlening bij BNS onderbrengen, verwachten dat wij op een veilige manier met informatie omgaan. BNS besteedt daarom veel aandacht aan informatiebeveiliging. De formele ISO 270001 certificering toont dat wij aan de hoogste standaarden voldoen en bevestigt dus onze klanten dat we een betrouwbare en solide partner zijn.

Bekijk het BNS ISO 27001-certificaat.

[MVO] Erkend leerbedrijf

SBB BeeldmerkBNS is er trots op de titel van erkend leerbedrijf te dragen. Met deze titel laten wij zien mbo studenten op te leiden voor commercie en logistiek.

[MVO] Groene post

Groene post door BNSBNS draagt bij aan een beter milieu door post CO2-neutraal te versturen. Dat doen we met de Groene post van PostNL. Samen met PostNL compenseren wij zo onze CO2-uitstoot door te investeren in duurzame projecten.

Bekijk het BNS CO2-neutraal certificaat

BNS hecht veel waarde aan de medewerkers en de mensen waarmee we samenwerken. Richtlijnen en voorschriften met betrekking tot wettelijke naleving, kwaliteit & controle, mensenrechten, anticorruptie en het milieu zijn geïntegreerd in de bedrijfsrichtlijnen. We verwachten bovendien van partners en medewerkers dat deze zich houden aan deze richtlijnen en voorschriften en moedigen hen aan verder te gaan dan alleen het voldoen aan basisvoorwaarden.

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.