header richting bepalen

De keuze voor een standaard in Smart Home & Office oplossingen

Productmanager Smart Home & Office, Randy van WortEén van de belangrijkste problemen binnen de huidige Smart Home & Office markt, is de keuze voor een standaard protocol. Dit geldt niet alleen voor eindgebruikers, maar ook fabrikanten, merken en de verkoop kanalen. Want: wat is de juiste keuze? En in hoeverre is de keuze nu echt belangrijk? Is de keuze voor het protocol überhaupt relevant voor de eindgebruiker? Om direct antwoord te geven op de laatste vraag: men is op zoek naar een oplossing, geen protocol.

Twitter Randy van Wort Door Randy van Wort, Productmanager Smart Home bij BNS

In plaats van bezig te zijn met de oplossing, verzanden beslissingen nu in de zoektocht naar de juiste keuze. Het maakt een eindgebruiker niet uit of dit WiFi, Zigbee, Z-Wave, 433MHz of op basis van KNX is gebaseerd. Natuurlijk heeft ieder protocol zijn voor- en nadelen. De keuze voor het protocol ligt nu te veel bij de eindgebruiker.
Het belangrijkste is dat de oplossing voldoet aan:
• Gebruiksvriendelijkheid
• Stabiliteit
• Betaalbaarheid
• Voldoet aan veiligheids- en privacy normen
• En samenwerkt met een breed scala aan apparaten en platforms

BNS kiest in haar Smart Home & Office portfolio voor focus. Oplossingen in ons assortiment voldoen aan bovenstaande criteria. Daarnaast is ons assortiment voor verschillende user-cases en behoeften bruikbaar. Creëren van start en alles-in-één pakketten voor in de winkel? Of misschien een uitgebreid mix & match portfolio voor verlichting, beveiliging, comfort en netwerk? BNS biedt de helpende hand voor de invulling van jou Smart Home & Office situatie.
Weten wat ons assortiment voor jou kan betekenen? Kom in contact met BNS via (030) 204 00 00 of info@bns.nl.« Terug

Comments are closed here.

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00
ISO

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.