Hardware

BNS biedt een uitgebreid portfolio aan internet (connectivity) producten. Met een ruime voorraad o.a. in kabels en accessoires bedienen we Europa vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Naast de hoogwaardige producten van onze partnerleveranciers ondersteunt BNS haar partners ook nog eens in de ontwikkeling van nieuwe producten. Daarmee tilt BNS het serviceniveau van partners een trede hoger.

logocircel

De mogelijkheden

BNS beschikt over een uitgebreid portfolio aan van Telecomproducten. Door de hardware te koppelen aan diensten zoals provisioning ontstaat een uniek aanbod voor de partners van BNS. Zij weten BNS te vinden voor o.a. dropshipment, demo materiaal en persoonlijk contact.

logocircel

Advies

Partners vinden in BNS een flexibele organisatie die meedenkt in het oplossen van complexe verbindingsvraagstukken. Of het nu gaat om DECT-metingen, maatwerk, persoonlijk advies of Try and Buy pakketten. BNS helpt concurrerend te blijven in een turbulente markt.

logocircel

Internationaal

Als internationaal distributeur biedt BNS een compleet aanbod op het gebied van IP, Telecom, Smart Home en professionele netwerkoplossingen. B2B kanalen worden voorzien van modems, switches, smart home en VoIP producten. 

Laat voor meer informatie over de hardwarediensten van BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulierKlantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.