Hardware

BNS biedt een uitgebreid portfolio aan telecom en internet producten. We bedienen vanuit Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk heel Noordwest Europa. Naast het leveren van  hoogwaardige hardware ondersteunt BNS haar partners ook in de ontwikkeling van nieuwe producten. Daarmee tilt BNS het serviceniveau van partners een trede hoger.

logocircel

De mogelijkheden

BNS beschikt, zoals gezegd, over een uitgebreid portfolio aan telecom en internet producten. Door deze hardware te koppelen aan diensten zoals provisioning ontstaan unieke klantspecifieke oplossingen. Partners weten BNS daarom te vinden voor maatwerk in onder andere dropshipment en bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal. Daarnaast helpen we me met de ontwikkeling van nieuwe producten. Bij BNS staat de klant net als persoonlijk contact namelijk op de eerste plaats.

logocircel

Advies

BNS biedt een flexibele organisatie die niet alleen hardware levert maar ook mee helpt in het oplossen van complexe telecomvraagstukken. Zodoende leveren we ook duurzame oplossingen voor (afval)retourstromen. Bovendien stellen we alles in één pakketten samen. Samengevat ontwerpen we maatwerk waardoor onze partners concurrerend blijven in een turbulente markt.

logocircel

Internationaal

Verder biedt BNS als internationaal distributeur een compleet aanbod op het gebied van IP, Telecom, Smart Home en professionele netwerkoplossingen. Vanuit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland voorzien we eindgebruikers in Noordwest Europa. Dat doen we met onder andere modems, switches, smart home en VoIP producten. 

Laat voor meer informatie over de hardwarediensten van BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulierKlantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.