Hardware

BNS biedt een uitgebreid portfolio aan Telecom en IP producten. Met een ruime voorraad o.a. in kabels en accessoires bedient zij vanuit Vianen heel Nederland. Met vestigingen in Duitsland en Groot Brittannië ontstaat toegang tot een internationale markt. 24-uurs leveringen in Nederland, België en Duitsland vinden plaats vanuit het centraal gelegen magazijn in Vianen. Naast diensten in distributie levert BNS haar partners ook nog eens support op productniveau. Daarmee tilt BNS het serviceniveau van haar partners een trede hoger.

logocircel

De mogelijkheden

BNS beschikt over een uitgebreid portfolio aan van Telecomproducten. Door de hardware te koppelen aan diensten zoals provisioning ontstaat een uniek aanbod voor de partners van BNS. Zij weten BNS te vinden voor o.a. dropshipment, demo materiaal en persoonlijk contact.

logocircel

Advies

Partners vinden in BNS een flexibele organisatie die meedenkt in het oplossen van complexe verbindingsvraagstukken. Of het nu gaat om DECT-metingen, maatwerk, persoonlijk advies of Try and Buy pakketten. BNS helpt concurrerend te blijven in een turbulente markt.

logocircel

Internationaal

Als internationaal distributeur biedt BNS een compleet aanbod op het gebied van IP, Telecom, Smart Home en professionele netwerkoplossingen. B2B kanalen worden voorzien van modems, switches, smart home en VoIP producten.

Laat voor meer informatie over de hardwarediensten van BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulierKlantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.