Fulfillment

Wanneer u zich realiseert dat er in het hele proces, van voorraadbeheer, orderpicking, verzending, klantenservice en retourstroomafhandeling, winst valt te behalen. Wanneer efficiency is in te zetten en klanttevredenheid is te vergroten. Wanneer u niet meer aan logistiek denkt maar aan het hele proces van lifecycle management, is het tijd om met BNS Data Logistics te praten.

logocircel

Het hoogste servicelevel

De BNS diensten op het gebied van fulfillment zijn niet samen te vatten in één verhaal. Elke klant kent eigen processen in zijn of haar organisatie en BNS maakt de belofte hier naadloos op aan te sluiten. Die belofte heeft waarde! BNS bewaakt die daarom heel streng. Zo maakt BNS de beloften waar van haar partners en voldoen zij aan de klantverwachting.

logocircel

Retourstromen

Het verwerken van retouren hoort, net als het uitleveren, tot de kern van de BNS fulfillment diensten. Een correcte retourverwerking maakt het proces compleet. BNS test en beoordeelt geretourneerde producten, of brengt deze terug naar nieuwstaat. Het herinzetten van deze refurbished producten zorgt voor financieel voordeel en minder milieubelasting.

logocircel

Alles-in-één verpakking

BNS stelt voor haar partners alles in één pakketten samen. Het volledige productieproces vindt fysiek plaats bij BNS. Zo worden serialized onderdelen geassembleerd en vindt een geautomatiseerde koppeling naar het managementsysteem plaats. BNS houdt zich aan de levertijden die de partners de eindklant garandeert.Laat voor meer informatie over de fulfillment diensten van BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulier

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.