Fulfillment

fulfillment

Wanneer u zich realiseert dat er in het hele proces, van voorraadbeheer, verzending, klantenservice en retourstroom afhandeling, winst valt te behalen. Wanneer zowel efficiëntie is in te zetten als klanttevredenheid is te vergroten. Wanneer niet aan logistiek wordt gedacht maar aan lifecycle management. Dan is het tijd om met BNS Data Logistics te praten.

logocircel

Het hoogste servicelevel

De BNS diensten op het gebied van fulfillment zijn niet samen te vatten in één verhaal. Elke klant kent namelijk eigen processen in zijn of haar organisatie en BNS maakt de belofte hier naadloos op aan te sluiten. Die belofte heeft waarde! BNS bewaakt die dus heel streng. Zo maakt BNS de beloften waar van haar partners en voldoen zij aan de klantverwachting.

logocircel

Retourstromen

Het verwerken van de retourstroom hoort, net zoals het uitleveren, tot de kern van de BNS diensten. Want een correcte retourverwerking heeft grote impact op het kostenefficiënt inrichten van het lifecycle proces. Als eerste test en beoordeelt BNS geretourneerde producten. Vervolgens brengt BNS deze, waar mogelijk, terug naar nieuwstaat. Het herinzetten van refurbished producten zorgt zowel voor financieel voordeel als minder milieubelasting. Maar ook voor  restafval richt BNS processen in die bijdragen in kostenreductie en duurzaamheidsdoelstellingen. 

logocircel

Alles-in-één verpakking

BNS stelt voor partners onder andere alles in één pakketten samen. Het volledige productieproces hiervan vindt fysiek plaats bij BNS. Bovendien assembleren we serialized onderdelen. Ook vindt er een geautomatiseerde koppeling naar het beheersysteem van het product plaats. BNS houdt zich vanzelfsprekend aan de levertijden die onze partners de eindklant garanderen.

 

Laat voor meer informatie over de fulfillment diensten van BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulier

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.