Telecom en Internet producten en diensten

hardwareBNS levert telecom en internet producten en diensten voor aanbieders van (internet)connectiviteit. We bedienen vanuit Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk Noordwest Europa. Niet alleen leveren we hardware, we helpen partners ook met de ontwikkeling van nieuwe producten. Zodoende tilt BNS het serviceniveau van partners een trede hoger.

logocirkel

De mogelijkheden

BNS biedt een uitgebreid portfolio aan telecom en internet producten. Doordat we automatiseringsdiensten koppelen aan hardware ontstaan unieke en klantspecifieke oplossingen. Partners vinden BNS voor maatwerk, technische ondersteuning en bijvoorbeeld ook verpakkingsmateriaal. BNS draagt bij in kennis en klantgerichtheid zowel voor onze partner als de eindgebruiker. 

logocirkel

Advies

BNS levert niet alleen hardware maar werkt ook actief mee aan het oplossen van complexe telecomvraagstukken. Zo bedenken we duurzame oplossingen voor (afval)retourstromen. In het bijzonder is er aandacht voor de gehele lifecycle management van de productcyclus. Ook stellen we alles-in-één pakketten samen voor de partners. Doordat we maatwerkoplossingen leveren, blijven onze partners concurrerend in een turbulente markt.

logocirkel

Internationaal

Doordat we vestigingen hebben in Noord West Europa zijn we een interessante partij voor Europese partners. Snel kunnen inspelen op de groeimogelijkheden in de Europese markt gaat nu eenmaal eenvoudiger en sneller met lokale fysieke vestigingen. Doordat we internationaal opereren zijn we voor onze partners een grote partij. Betrouwbaar en efficiënt, maar toch ook klein genoeg om flexibel te opereren. 

Laat voor meer informatie over de hardwarediensten van BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulierKlantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.