Hardware

hardwareBNS levert telecom en internet producten en diensten voor aanbieders van (internet)connectiviteit. We bedienen vanuit Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk Noordwest Europa. Maar we leveren niet alleen producten, we ontwikkelen voor onze partners ook nieuwe producten. Zodoende tilt BNS het serviceniveau van partners een trede hoger.

logocirkel

De mogelijkheden

BNS biedt een uitgebreid portfolio aan telecom en internet producten. Doordat we automatiseringsdiensten koppelen aan hardware ontstaan unieke en klantspecifieke oplossingen. Partners vinden BNS ook voor maatwerk in hardware, logistiek en automatiseringsdiensten. Zo dragen we bij in zowel kennis als klantgerichtheid van onze partner voor de eindgebruiker. 

logocirkel

Advies

BNS ontwikkelt eenvoudige oplossingen voor complexe telecomvraagstukken. Zo bedenken we niet alleen duurzame oplossingen voor (afval)retourstromen maar is er vooral aandacht voor de gehele productcyclus, of zoals wij zeggen het lifecycle management. We stellen klantspecifieke alles-in-één pakketten samen waardoor onze partners echte maatwerkoplossingen leveren. Zodoende blijven onze partners concurrerend in een turbulente markt.

logocirkel

Internationaal

Doordat we vestigingen hebben in Noord West Europa zijn we een interessante partij voor Europese partners. Hieruit volgt dat we snel kunnen inspelen op groeimogelijkheden in de Europese markt. Want dat gaat nu eenmaal eenvoudiger en sneller doordat we lokaal gevestigd zijn. Dankzij deze Europese vestigingen zijn we voor onze partners een interessante partij. Groot genoeg voor betrouwbaarheid en efficiëncy, maar toch ook klein genoeg om flexibel te opereren.


Laat voor meer informatie over de hardwarediensten van BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulierKlantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.