Hardware

hardwareBNS levert telecom en internet producten (en diensten) voor aanbieders van (internet)connectiviteit. Dat doen we vanuit Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk voor heel Noordwest Europa. We leveren niet alleen producten, maar we ontwikkelen ook nieuwe producten. Daarmee tilt BNS het serviceniveau van partners een trede hoger.

logocirkel

De mogelijkheden

We hebben we een uitgebreid portfolio aan telecom en internet producten. Daarnaast koppelen we automatiseringsdiensten aan hardware waardoor unieke en klantspecifieke oplossingen ontstaan. Partners vinden BNS zoals gezegd voor maatwerk in hardware, logistiek en automatiseringsdiensten. Zo dragen we bij in zowel kennis als klantgerichtheid van onze partner voor de eindgebruiker. 

logocirkel

Advies

BNS ontwikkelt eenvoudige oplossingen voor complexe telecomvraagstukken. Zo bedenken we bijvoorbeeld duurzame oplossingen voor (afval)retourstromen. Er is bij BNS aandacht voor de gehele productcyclus, of zoals wij noemen: lifecycle management. Voor onze partners stellen we klantspecifieke alles-in-één pakketten samen waardoor zij echte maatwerkoplossingen kunnen leveren. Daardoor blijven onze partners concurrerend in een turbulente markt.

logocirkel

Internationaal

Doordat we 3 landen gevestigd zijn kunnen we snel inspelen op groeimogelijkheden in de Europese markt. Dat gaat nu eenmaal eenvoudiger en sneller vanuit lokale vestigingen. Dankzij onze Europese vestigingen zijn we een interessante internationale speler. Want we zijn groot genoeg om betrouwbaarheid en efficiëncy te garanderen, maar toch ook klein genoeg om flexibel te opereren.


Laat voor meer informatie over de hardwarediensten van BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulierKlantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.