Cisco IP-telefonie

Cisco IP-telefonie

Het internationaal opererende architectenbureau Slangen + Koenis ontwerpt sport- en zwemaccommodaties. Zij zochten voor de bouw van hun nieuwbouwkantoor naar een telecomoplossing waarmee zij een moderne en efficiënte werkplek konden creëren. De uitfasering van ISDN stuurde hen richting een oplossing voor het bellen via internet. ‘Best Choice’-award winnende telefonie aanbieder ANNAbel bleek de meest geschikte partner voor het leveren van een stabiel en hoogwaardige communicatiesysteem.

Stabiliteit en kwaliteit

Het bellen via internet bood het bureau een ongekend pakket aan nieuwe en geavanceerde telecom-faciliteiten.
■ Het beheer van een eigen telefooncentrale was niet meer nodig.
■ Voor dezelfde prijs van een ISDN lijn werd een complete telefooncentrale geleverd.
■ Bepaalde zij eenvoudig online, via het dashboard, de app of plugin, hun bereikbaarheid en het aantal gebruikers.

Met kwaliteitseisen op het vlak van stabiliteit en gebruikersgemak viel de keuze op de telefoontoestellen van Cisco. De veelzijdigheid en meervoudige taalondersteuning van de telefoons, waaronder ook Nederlands, sloten goed aan bij de wensen en eisen van het internationaal opererende architectenbureau. Om te kunnen bellen over internet wordt het SIP protocol gebruikt. Dit protocol faciliteert audio-, video -en andere datacommunicatie via het Internet. Als grondlegger voor het IP protocol levert Cisco een serie hoogwaardige en goed betaalbare (video)telefoons, vergadersystemen en headsets. Een logische keuze dus voor Slangen + Koenis.

Plug & play oplossing

De toestellen van Cisco bieden naast een hoogwaardig luxueuze afwerking ook uitzonderlijke stabiliteit voor het bellen via internet. ANNAbel schakelde BNS als dienstverlener in om de IP-telefoons voorafgaand aan levering met gebruikers specifieke gegevens te programmeren. Zo ontstaat een volledige plug & play oplossing. De hardware kan bij de klant direct worden aangesloten en deze haalt zelf de juiste configuratie op. Het beheer op afstand maakt het mogelijk persoonlijke adresboeken te uploaded, firmware bij te werken of vooringestelde sneltoetsen in te stellen. Overal waar het toestel ingeplugd wordt is de ingestelde data beschikbaar. Daarmee kan Slangen + Koenis het toestel eenvoudig in een flexibele werkomgeving gebruiken.

Daarnaast stelt deze dienst telefonieaanbieder ANNAbel in staat om service, op verzoek en op afstand te beheren. Of dat gaat om storingen, wijzigingen in gebruikersgegevens, meer of minder werkplekken of de allernieuwste firmware installeren, alles kan op afstand. De klant verbetert zo zijn bereikbaarheid en hoeft geen ruimte en tijd beschikbaar te stellen voor een monteur. Letterlijk duizenden telefoons kunnen zo op afstand worden ingericht. Met deze unieke plug & play oplossing geeft ANNAbel nieuwe invulling aan het begrip uitstekende service. Zij maken de overstap van ISDN naar het bellen over internet eenvoudig en zorgeloos.

slangen + koenis Bellen met Annabel
Swammerdamweg 11
3401 MP IJsselstein
contact@slangenkoenis.nl
T +31 (0)30 6888044
Linnaeusweg 2
3401 MS IJsselstein
hoi@bellenmetannabel.nl
T: +31 (0)30 2020500
« Terug

Download klantverhaal als PDF

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.