Het beheer van het WiFi netwerk is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Onderhoud en beheer van het WiFi-netwerk is, ongeacht de locatie, nog nooit zo eenvoudig geweest. Het professionele Grandstream managementplatform, GWN.cloud, biedt overal ter wereld toegang tot de beheerportal van het netwerk. Het biedt volledige schaalbaarheid en is overal toegankelijk via het web of de mobiele app. Grandstream’s GWN-Cloud biedt een gecentraliseerd WiFi-beheerplatform voor de gehele onderneming, alle locaties en zelfs meerdere bedrijven. Het is gebouwd om te voldoen aan alle eisen van kleine tot grote bedrijven. Deze robuuste oplossing is dankzij de interessante prijs zelfs interessant voor particulieren.

Beheer het WiFi netwerk eenvoudig en veilig, monitor de netwerkprestaties realtime en ontvang waarschuwingen, statistieken en rapporten direct via de app of pc.

De voordelen van de Grandstream accesspoints:
• Volledige en zonder beperking schaalbaar op het aantal sites of accesspoints
• Toegang en beheer op alle functies en instellingen vanaf elke locatie via de webinterface of GWN.Cloud mobiele app voor iOS en Android.
• Volledige netwerkmonitoring en rapportage incl. device management, bandbreedte gebruik, blacklisting en waarschuwingen via e-mailmeldingen.
• Hoge betrouwbaarheid dankzij het feit dat het wordt gehost door Amazon Web Services (AWS).
• Bank-grade TLS-codering van begin tot einde.
• X.509 certificaat-gebaseerde authenticatie.
• Creëer veilige toegang tot o.a. social media in openbare ruimte met de Captive Portal – Splash Page (volledig in te richten naar eigen ontwerp – klik hier).

Download hier de Grandstream.Cloud datasheet

Grandstream WiFi accesspoints

De krachtige WiFi-accesspoints van Grandstream bieden hoogwaardige WiFi-dekking en snel en eenvoudig beheer dankzij de ingebouwde controller. Zo ontstaat een uitstekende netwerkdoorvoer en ondersteuning voor een groot aantal clients per accesspoints. De Grandstream accesspoints werken moeiteloos met routers van derden en bestaande WiFi-netwerken. Dit maakt ze ideaal voor zowel nieuwe als bestaande WiFi-implementaties.

icoon webinar

WEBINAR

In het Grandstream accesspoint en GWN.Cloud webinar tonen we je alle producten en gaan dieper in op de specificaties en firmware. Bijwonen? Schrijf je nu in!

 

GWN7610

ondersteunt 250+ WiFi clients
1.75Gbps WiFi doorvoersnelheid
bereik tot 175 meter
ingebouwde controller
Power over Ethernet
Naar de BNS-webwinkel


GWN7600

ondersteunt 450+ WiFi clients
1.27Gbps WiFi doorvoersnelheid
bereik tot 175 meter
ingebouwde controller
Power over Ethernet
Naar de BNS-webwinkel

GWN7600LR

ondersteunt 450+ WiFi clients
1.27Gbps WiFi doorvoersnelheid
bereik tot 300 meter
ingebouwde controller
Power over Ethernet
Buitenmodule
Naar de BNS-webwinkel

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.