Nu in het VoIP Dossier: BNS bedient Duitse markt

alles in een pakketOp vrijdag 22 maart opende in het Duitse Neuss (onder de rook van Düsseldorf) BNS zijn nieuwe vestiging. De gespecialiseerde totaalleverancier voor producten en diensten voor (internet)connectiviteit in Noordwest-Europa vierde in een select gezelschap de officiële opening van de inmiddels derde vestiging in Europa. Naast het hoofdkantoor in Vianen heeft BNS een tweede kantoor in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens de opening van de nieuwe vestiging werd ook aandacht besteedt aan het 20-jarig bestaan van BNS.

“Bij BNS zijn we er trots op dat Deutsche Glasfaser, de grootste aanbieder van glasvezel in Duitsland, ons selecteerde om de volledige logistieke afhandeling en lifecyclemanagementdiensten voor hun glasvezelaansluitingen te verzorgen”, zo liet BNS-directeur Bastiaan Kuijlaars weten. “Deutsche Glasfaser koos specifiek voor ons vanwege onze kennis en ervaring op het gebied van fulfilment en glasvezelproducten. Een bijzondere prestatie omdat partners in Duitsland doorgaans van oudsher een sterke voorkeur hebben voor lokale partners.”

Het contract tussen Deutsche Glasfaser en BNS werd vorig jaar oktober ondertekend, waarbij de opdrachtgever bedong dat de Duitse vestiging binnen vijf maanden operationeel zou moeten zijn. Kuijlaars: “Om dat te realiseren moest enorm veel werk worden verzet, van de formaliteiten rondom de juridische oprichting, het vinden en inrichten van geschikte huisvesting tot en met het werven en trainen van de lokale medewerkers. Ik ben er dan ook niet minder trots op dat we dat binnen de gestelde termijn hebben kunnen waarmaken. Daar heeft iedereen zijn steentje aan bijgedragen, maar een bijzonder compliment aan het adres van Jeroen (van Kerkhof, red.) is op zijn plaats. Ik beschouw deze mijlpaal dan ook als een kers op de taart bij ons 20-jarig bestaan.”

Bastiaan Kuijlaars ontving tijdens de opening, uit naam van alle medewerkers, een eigentijds schilderij ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan. Hij ontving als directeur/eigenaar complimenten over de knappe wijze waarop hij BNS succesvol en stabiel leidt door een sterk concurrerende en dynamische markt.

De nieuwe vestiging in Neuss biedt de Nederlandse partners van BNS met exportambities een ideale springplank naar Duitsland. “Diverse partners gaven aan enorme groeikansen te zien in uitbreiding bij onze Oosterburen,” zegt Jeroen van Kerkhof, European Commercial Director. “De opening van onze Duitse vestiging zorgt voor een kortere time-to-market voor onze Nederlandse partners. Daarnaast doen Duitse partijen graag zaken met een lokale partner. Met onze Duitse vestiging op een A-locatie nabij Düsseldorf bedienen we partners volgens de allerhoogste kwaliteitseisen. De BNS- organisatie levert totaaloplossingen met een hoge mate van efficiency en flexibiliteit. Het BNS-team, zowel die in Duitsland, het verenigd Koninkrijk als Nederland, kenmerkt zich in expertise en klantvriendelijkheid.”

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in Channel Connect Telecom & VoIP Dossier 2019]

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.