BNS Data Logistics breidt uit in Sales en het Europese developmentteam

Bij BNS zijn twee nieuwe leden aangetreden in het Europese Business Development team: Jeroen van Kerkhof en Arnoud Hersbach. Verder is het Nederlandse salesteam uitgebreid met Jannes de Koe. Jeroen van Kerkhof is benoemd tot European Business Development manager. Arnoud Hersbach is aangesteld als Innovation & Development Manager en Jannes de Koe is begonnen is de functie van Salesmanager.
“Met deze uitbreiding op het team breiden we uit in diepgaande kennis van de markt en jarenlange verkoopervaring. Ik kijk uit naar onze samenwerking”, zegt Bastiaan Kuijlaars, directeur-eigenaar bij BNS.

Jeroen van Kerkhof begon zijn carrière bij BNS als Sales en Marketing manager bij BNS Data Logistics. BNS ambieert een internationale toonaangevende positie als partner voor fulfillment en lifecycle managementdiensten in Europa. In zijn nieuwe rol gaat Jeroen zich bezig houden de uitbreidingsstrategie voor de Europese markt.

Jannes de Koe stuurt vanaf september 2018 het salesteam van BNS aan. Hij heeft uitgebreide ervaring in de logistieke markt vanuit zijn eerdere functies als Accountmanager Parcels & Freight bij GLS en onder andere Vodafone en KPN.

Arnoud Hersbach treedt toe tot het innovation & development team. Arnoud startte in 2007 bij BNS als Project Manager en groeide in 2010 door naar de rol van Manager Fulfillment en Product ontwikkeling. Met zijn nieuwe rol bij BNS gaat Arnoud zich nog meer toeleggen op het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten in bestaande en nieuwe markten.

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.