BNS en VOIPZeker breiden samenwerking uit.

Telecomprovider VOIPZeker breidde onlangs haar assortiment IP toestellen uit met Grandstream. Tegelijkertijd certificeerde VOIPZeker alle Grandstream toestellen voor haar platform. Grandstream wordt in Nederland sinds 2006 exclusief gedistribueerd door BNS Data Logistics. BNS levert voor VOIPZeker de hardware, via dropshipment, direct uit aan de eindklant. Deze voorziet VOIPZeker, met behulp van auto-provisioning, op afstand van de juiste updates en instellingen.

Door deze unieke combinatie ontstaat een belangrijk voordeel voor klanten en VoIP-resellers. Een volledig geautomatiseerd installatie- en updateproces waardoor de klant het toestel enkel nog hoeft aan te sluiten op internet. Zo ontstaat vanuit de samenwerking tussen VOIPZeker en BNS een volledig pakket aan services en profiteert de klant van optimaal gemak.

VOIPZeker
VOIPZeker is leverancier van totaal oplossingen voor telecommunicatie. Zij ontwikkelen gebruiksvriendelijke, flexibele en innovatieve producten en diensten voor betere bereikbaarheid. VOIPZeker gelooft dat communicatie en bereikbaarheid van essentieel belang zijn voor ieder bedrijf. In een wereld waar iedereen 24/7 online is moet je altijd en overal bereikbaar kunnen zijn. VOIPzeker biedt totaaloplossingen voor communicatie, hosted VoIP, telefoonnummers, breedbandverbindingen, wifi en installatie.

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2017 - BNS Data Logistics B.V.