Bezoek BNS op 18 juni in Zwolle op de Fiber Vakdag

Bezoek de BNS stand op de Fiber Vakdag

Op 18 juni organiseert de Fiber Carrier Association (FCA) de 2e editie van de Fiber Vakdag. Onderwerpen die op de agenda staan:

  • De glasvezelsector
  • Afgeronde en lopende glasvezelprojecten
  • Tips over de aanleg van glasvezel
  • Financiering, wet- en regelgeving

Fiber Vakdag: glasvezel voor ieder bedrijf en huishouden

De Fiber Vakdag is in het leven geroepen om partijen werkzaam in glasvezel bij elkaar te brengen. Dat kan gaan om aannemers, lokale overheden, dienstverleners, carriers en (toe)leveranciers. Op de Fiber Vakdag is aandacht voor de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van Fiber netwerken. Afgeronde projecten, de werkwijze van lopende projecten en voorlichting over wet- en regelgeving komt allemaal aan bod. Daarnaast is er een meeting place waar exposanten uit de gehele branche diensten en innovatieve glasvezelproducten presenteren.

Bezoek de BNS stand tijdens de Fiber Vakdag.

BNS startte in 2017 met de verkoop van glasvezelproducten uit het CTS portfolio. De uitbreiding in ons assortiment media converters bleek een doorslaand succes. BNS besloot daarom uit te breiden met het volledige portfolio CTS glasvezel producten. Bezoek onze stand (21) op de Fiber Vakdag en maak kennis met ons innovatieve aanbod aan glasvezel hardware.

Met oplossingen voor glasvezelcommunicatie voorziet CTS in internet connectiviteitsbehoeften in en rondom het huis, het bedrijf, datacenters, ziekenhuizen en zorginstellingen, het hotelwezen en de gebouwde omgeving in zijn algemeen.

Preview CTS portfolio bij BNS Data Logistics 👀

CTS – Connection Technology Systems Inc.
Logo CTSConnection Technology Systems Inc. (CTS) werd in 1998 opgericht in Taiwan. Met als beleid het nastreven van excellence stelde CTS een breed portfolio samen van glasvezelcommunicatie oplossingen. CTS is één van ‘s-werelds meest toonaangevende leveranciers van industriële netwerkoplossingen. CTS heeft het hoofdkantoor en de productie in Taiwan en opereert daarnaast vanuit kantoren in Japan, India, Zweden, Oostenrijk en de VS. Naast gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit zet CTS zich ook in voor een schone wereld en helpt zijn klanten en partners met het behalen van hun duurzaamheidsdoelen. Al met al een zeer waardevolle aanvulling.

Registreer hier voor bezoek aan de Fiber Vakdag « Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.