BNS geautoriseerd als Direct Market Reseller Cisco MultiPlatform Telefoons

BNS, specialist op het gebied van technisch fulfillment in distributie, is vrijdag 9 november officieel door Cisco geautoriseerd als Direct Master Reseller. Cisco selecteerde wereldwijd slechts 12 resellers voor deze bijzondere samenwerking op het gebied van collabortion. Cisco richt zich op collaboration technologie om samenwerking te vereenvoudigen en gebruiksvriendelijk en toepasbaar te maken in haar communicatiesystemen. In de rol van DMR voegt BNS technische kennis toe aan de Cisco Multiplatform telefoons in een innovatief en efficiënt logistiek proces.

BNS heeft inmiddels 20 jaar ervaring in distributie van data logistiek. Dit behelst zowel het leveren van hardware als het inregelen van firmwarematige data. Ook de remote beheer van de hardware wordt mogelijk via het in eigen huis ontwikkelde warehouse management systeem van BNS.

Niels Kemper, Business Development Manager Netherlands bij Cisco: “BNS maakt een strategische keuze om voor Cisco te kiezen. Platform integratie en Innovatie is waar veel klanten in de Nederlandse markt op oriënteren. Tezamen brengen Cisco en BNS de innovatie die Cisco in de markt zet richting de BNS partners. De integrale platform implementatie voor de klanten van BNS, is waarin BNS als reseller uitblinkt. Cisco kijkt uit naar de toekomstige samenwerking met BNS.

Marco de Wolf, Business Development & Projectmanager bij BNS Data Logistics: “Ik ben erg blij met deze status en de samenwerking met Cisco. Dit partnerschap geeft ons een unieke positie in de Nederlandse markt. Partners kunnen, zonder de Cisco certificering te doorlopen, de telefoons direct opnemen op hun platform door deze te koppelen aan ons warehouse management systeem of eenvoudig vanuit onze webwinkel bestellen. BNS voegt provisioning mogelijkheden toe aan hoogwaardige kwaliteit toestellen met een zeer betaalbare prijs.

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.