BNS sluit zich aan bij de Duitse branchevereniging Buglas.

slider buglas

BUGLAS brengt bedrijven samen die zich in Duitsland bezig houden met de aanleg van glasvezel. Dat doen ze door snel internet beschikbaar te maken voor zowel het bedrijfsleven als de consument. Met het aanleggen van een infrastructuur voor glasvezel kan Duitsland een toekomstgericht en hoogwaardige communicatienetwerk opzetten en exploiteren.

BUGLAS pleit voor voor investeringsvriendelijke raamvoorwaarden waarin FttB / H-bedrijfsmodellen met succes kunnen worden geïmplementeerd. De vereniging ondersteunt effectief de breedbandstrategie van de federale overheid door de oprichting en uitbreiding van haar eigen glasvezelnetwerken te bevorderen. Eind 2017 hadden de meer dan 85 aangesloten bedrijven ongeveer 2,1 miljoen huishoudens en bedrijven rechtstreeks aangesloten op glasvezel. Eind 2019 stond de teller op meer dan 900.000 extra huishoudens en bedrijven die rechtstreeks aansluiten op glasvezel.

BNS is er trots op om deel uit te maken van de BUGLAS-familie. Met ons recept voor connectiviteit in hardware, logistiek en automatiseringsdiensten zijn wij partner van energie- en telecommunicatieproviders in heel Noordwest-Europa.

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00
ISO

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.