BNS update omtrent Corona virus

Ook wij treffen maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De meeste medewerkers van kantoor werken daarom de komende tijd vanuit huis. Daar merk je weinig van, want zij zijn gewoon bereikbaar via de telefoon. De medewerkers van  het warehouse werken in een ploegendienstrooster met 2 aparte teams om de kans op besmetting te verkleinen. Vooralsnog kunnen we zo onze dienstverlening voortzetten.

Lees hieronder meer over de verschillende maatregelen die de directie van BNS per 16 maart invoert naar aanleiding van het RIVM beleid.

Personeel

Het kantoor is opgesplitst in 4 groepen die roulerend vanuit huis of ‘op de zaak’ werken. Operatie is verdeeld in 2 groepen. Binnen deze groepen zijn de medewerkers ingedeeld in 2 afzonderlijke teams. Ook nemen we gescheiden pauze. Op deze manier willen we voorkomen dat ons dagelijkse werk in gevaar komt door het coronavirus. De veiligheid en gezondheid van medewerkers en relaties staan voorop, evenals de continuïteit van onze bedrijfsvoering en de dienstverlening en service aan onze klanten.

Leveringen

We voorzien op dit moment nog geen problemen in de beschikbaarheid van producten. Afhankelijk van de maatregelen die ieder land treft om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er wel transportvertragingen mogelijk. We verwachten met deze maatregelen zorg te dragen voor continuïteit in de bedrijfsprocessen. Wel kunnen productietijden mogelijk iets vertraging oplopen.
LET OP!: De bezorgdiensten vragen ons de klanten te informeren om ID klaar te hebben liggen of in de hand te houden bij ontvangst. Zo vindt er geen vertraging plaats in de bezorging.Informeer de klant hierover!

Reizen en bezoeken

Wij schrappen alle niet-essentiële reizen. Onze medewerkers bezoeken geen  leveranciers, klanten of andere relaties. Bestaande afspraken verplaatsen we naar een later tijdstip of voeren we via audio of video. Bekijk onze webshop voor een overzicht van audio en video producten voor professionele communicatie.

Bereikbaarheid

Al ons kantoorpersoneel heeft de mogelijkheid om volledig vanuit huis te werken. Daardoor zijn wij normaal bereikbaar via de normale communicatiewegen; telefoon en mail. Ook is er de mogelijkheid om via (video)conference calls overleg te voeren.

Tot slot

Wij beseffen dat dit verregaande maatregelen zijn. De afweging om tot deze maatregelen te komen zijn gemaakt op basis van risico en mogelijk impact. De ontwikkelingen rond het coronavirus en de berichtgeving van het RIVM en de GGD houden we nauwlettend in de gaten en verscherpen of verlengen we indien noodzakelijk.

 

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.