BNS voegt multiplatform telefoons van Cisco toe aan het assortiment

BNS Data Logistics is gestart met de verkoop van multiplatform telefoons van Cisco. Met de keuze voor BNS als verkoopkanaal bereikt Cisco een unieke klantengroep in de sector. BNS voegt een uitgebreid dienstenpakket toe op het gebied van technisch fulfillment.

Marco de Wolf, productspecialist BNS: “Met de toevoeging van Cisco aan ons assortiment voorzien we onze klanten van een zeer complete lijn in VoIP-producten. Uiteraard zijn ook de Cisco producten te leveren met onze provisioningdiensten. Daarnaast heeft de klant bij ons de mogelijkheid de producten te testen via ons Try & Buy programma. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Het toevoegen van Cisco aan het BNS assortiment is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen BNS, Cisco en Comstor. Hierdoor zijn de kwalitatief hoogwaardige producten van Cisco nu beschikbaar voor veel telefonieplatformen in de Nederlandse markt.

De basislijn Cisco IP Phone 6800 series, de midrange Cisco IP Phone 7800 serie en de High end (inclusief videomogelijkheden) Cisco IP Phone 8800 series zijn vanaf nu verkrijgbaar via onze webwinkel.

De productlijn is verder uitgebreid met de Cisco IP Conference Phone 7832. Cisco voegt op korte termijn ook headsets toe aan het assortiment.

Het Cisco assortiment bij BNS

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.