BNS voegt Oomi toe aan het Smart Home & Office assortiment

BNS Data Logistics voegt per direct de producten van Oomi toe aan haar assortiment. Oomi biedt een uniek gebruiksvriendelijk Smart Home ecosysteem. De eenvoudig te installeren producten van Oomi zijn mooi om te zien, betrouwbaar en modulair uit te breiden naar een volledig slim ingericht huis. Zoals Oomi het omschrijft: “Onze smart home producten zijn zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk dat iedereen in staat is deze binnen 5 minuten te installeren.“

Fantem Technologies startte in 2015 een crowdfunding campagne via Indiegogo voor het ecosysteem Oomi. Een bijzonder succesverhaal waar zij één van de hoogste investeringen ooit (1,8 miljoen dollar) realiseerde. Dit resulteerde in de presentatie van een complete productlijn op de CES 2016, waar het product direct werd bekroond met de prestigieuze CES Innovation award.

Oomi is een Smart Home systeem met focus op beveiliging, gemak, verlichting en media. Eén van de unieke kenmerken van Oomi is de “Tap-and-Touch” technologie. Voor het toevoegen van nieuwe modules en sensoren is enkel het aanraken van de contactpunten op de controller en de toe te voegen module nodig. Een andere unieke eigenschap van Oomi is de lokale data opslag. Daardoor is Oomi één van de weinige systemen die onafhankelijk van de cloud opereert, een internet connectie is niet vereist. Bovendien zijn de producten aantrekkelijk om te zien, veilig en functioneel.

“Met het toevoegen van Oomi aan ons Smart Home & Office assortiment speelt BNS in op de vraag vanuit de markt naar eenvoudige oplossingen”. aldus Randy van Wort, Productmanager Smart Home & Office bij BNS Data Logistics.

Neem voor meer informatie contact op met BNS: info@bns.nl 030 204 00 00.

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.