Hoe blijf jij bij op het gebied van ontwikkelingen in breedband?

Het Broadband World Forum vindt van 15 tot met 17 oktober plaats in de RAI in Amsterdam. Dit groots opgezette internationale evenement biedt ruimte aan toonaangevende telecomleveranciers voor de presentatie van hun producten en diensten. Jaarlijks bezoeken 4000 bezoekers ‘s-werelds grootste breedband-event, waarbij meer dan 60% van de bezoekers een besluitvormende of beïnvloedende rol heeft in de sector. Het is al weer de 19e keer dat deze conferentie plaatsvindt.

Bastiaan Kuijlaars, directeur BNS tekent voorafgaand aan het Broadband World Forum samen met Anthony Cheng, president CTS de distributieovereenkomst voor verdere strategische samenwerking. BNS voegt daarmee als eerste Europees geautoriseerde distributeur in Noord West Europa de glasvezelproducten van CTS toe aan het assortiment.

Bezoek onze stand

Op standnummer C50 in hal 8 vind je BNS op de CTS stand. De oplossingen van CTS zorgen voor sterke en stabiele verbindingen over glasvezel. Op het gebied van beheer kunnen de TR069 Compliant producten snel worden uitgebreid of aangepast, ook achter de voordeur. Tot slot heeft CTS geavanceerde IoT-geïntegreerde slimme en betrouwbare oplossingen.

Gratis inschrijven voor de expo.

Bezoekers en pers zijn van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met BNS via +31 (0)30 204 0010.

Over CTS

Connection Technology Systems Inc. (CTS) werd in 1998 opgericht in Taiwan. Met als beleid het nastreven van excellence stelde CTS een breed portfolio samen van glasvezelcommunicatie oplossingen. CTS is één van ‘s-werelds meest toonaangevende leveranciers van industriële netwerkoplossingen. CTS heeft het hoofdkantoor en de productie in Taiwan en opereert daarnaast vanuit kantoren in  Japan, India, Zweden, Oostenrijk en de VS. Naast gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit zet CTS zich ook in voor een schone wereld en helpt zijn klanten en partners met het behalen van hun duurzaamheidsdoelen

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.