COVID-19 zorgt voor grote uitdaging in logistieke sector

header magazijn

De overheid wil graag dat we zoveel mogelijk fysiek contact vermijden. De winkels zijn dicht waardoor mensen en bedrijven zich in toenemende mate richten op de online verkoop van producten. Daardoor is de druk op het online kanaal veel hoger dan normaal. En alhoewel de bezorgdiensten de pakketten nog rondbrengen voelen veel organisaties een enorme druk om aan de klantvraag te kunnen voldoen. Hoe zorg je ervoor dat je met minder personeel meer producten geassembleerd en verzendklaar krijgt?

BNS kan dankzij een flexibele organisatie, een efficiënt warehousemanagementsysteem en hoge kwaliteit in het afleveringsniveau eenvoudig en snel de helpende hand bieden. Ben jij op zoek naar een partner die per direct een korte termijn oplossing kan bieden in voorraadbeheer, verzending, klantenservice en retourstroom afhandeling? Waarbij efficiëntie en klanttevredenheid voorop staat? Dan kunnen wij je misschien helpen om projectmatig (ad hoc) een oplossing te bieden.

Ons team is bereikbaar via telefoon en videocalling. We helpen graag. Neem contact op via (030) 204 00 00 of info@bns.nl.

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00
ISO

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.