Freedom biedt installatie door monteur

slider freedom internet

Klanten die internet willen bestellen, kunnen bij Freedom Internet voortaan kiezen voor ‘installatie door monteur’. Voor de monteursservice werkt Freedom samen met BNS Logistics en Roamler Tech. Met de monteursservice kan Freedom nu ook klanten aansluiten die weinig tot geen technische kennis hebben of graag ontzorgd worden. Zij kunnen zelf kiezen op welk tijdstip de monteur moet komen. Vooralsnog kunnen alleen de Founding Members van Freedom bestellen via www.freedom.nl

BNS Logistics en Roamler Tech zijn beide deskundige spelers met jarenlange ervaring op de Nederlandse internetmarkt. In opdracht van Freedom verstuurt BNS Logistics de bestelde modems en/of tv-ontvangers. De monteurs van Roamler Tech installeren de hardware. De eenmalige bijdrage die de klant betaalt voor installatie door monteur is € 25.- Deze kosten worden in rekening gebracht bij de bestelling op de website van Freedom. Indien gewenst, kan de klant extra kabels of wifi-versterkers kopen bij de monteur.

Freedom Internet biedt nu in heel Nederland internetverbindingen over DSL en glasvezel. Klanten kunnen kiezen voor internet met of zonder tv. Installatie kan door middel van een doe-het-zelf-pakket of door een ervaren monteur. De dienst VoIP-bellen zal op zeer korte termijn gereed zijn. Freedom adviseert klanten die ook VoIP-bellen willen bestellen nog te wachten met aanvragen.

Freedom Internet is de jongste internetprovider in Nederland. Sinds de oprichting in november 2019 hebben duizenden geïnteresseerden zich aangemeld als Founding Member. Zij krijgen als eerste de mogelijkheid om hun internetverbinding te bestellen via www.freedom.nl . De overstap naar Freedom Internet verloopt soepel; van de eerste 1.000 klanten die zijn aangesloten door Freedom was 95% minder dan 1 uur offline tijdens de overstap.

Bron: Nieuwsbericht Freedom Internet van 2 juli

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00
ISO

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.