Freedom Internet en BNS Data Logistics gaan samenwerken

Vandaag ondertekende Anco Scholte ter Horst – Directeur Freedom Internet en Jeroen van Kerkhof – Directeur BNS Data Logistics op het hoofdkantoor van BNS in Vianen de samenwerkings-overeenkomst voor het samenstellen en de (retour)logistiek van de Freedom Internet installatiepakketten voor de consument.

Freedom Internet koos al in een beginstadia van de oprichting, voor de samenwerking met BNS. BNS adviseert en begeleidt Freedom Internet in hardwarekeuzes, voorraadbeheer en automatiseringsdiensten.

In de samenwerking is veel aandacht voor het verduurzamen van de retourstroom. BNS is vooroplopend in recycling processen waarbij de retourstroom zo ontworpen is dat deze bijna 100% teruggebracht kan worden naar grondstoffen voor hergebruik. Daarbij voegt BNS, door hardware een 2e leven te geven, duurzaamheid & kostenefficiëntie toe aan het bedrijfsproces van Freedom Internet.

Freedom Internet is een veeleisende partner op het gebied van privacy en veiligheid. BNS kan dankzij solide en gecertificeerde processen en een hoge klantgerichtheid uitstekend omgaan met deze eisen. Wij stellen, net als Freedom Internet, eindgebruikerstevredenheid voorop en houden daarbij goed in de gaten wat wij bij kunnen dragen ten gunste van de directe en indirecte kosten in de levensduur van een product. Ik ben dan ook zeer trots op onze samenwerking met Freedom Internet,” zegt Jeroen van Kerkhof, directeur van BNS Data Logistics. Anco Scholte ter Horst, directeur Freedom Internet voegt daar aan toe: “We hebben voor BNS gekozen vanwege kun professionaliteit en service gerichtheid. Freedom stelt specifieke eisen voor privacy en security en dat pakt BNS goed op.

Persbericht: Freedom Internet en BNS Data Logistics gaan samenwerken – donderdag 12 maart 2020

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.