Alles voor de aanleg en montage van het glasvezelnetwerk

Glasvezel producten toegevoegd aan BNS portfolio

Nu ook glasvezelproducten te bestellen via het BNS hardwareplatform.

Door kabels, accessoires, brackets en de mediaconverter toe te voegen aan de webshop ontstaat een echte one-stop-shop voor bijvoorbeeld installateurs. Wat ons betreft dus een logische keuze. Want zo leveren we naast de hardware en provisioningdiensten nu ook het glasvezel montagemateriaal. Het BNS Glasvezel portfolio bestaat bovendien uit eersteklas kwaliteitsproducten.

Installatiebedrijf?

Voor installatiebedrijven levert BNS een unieke oplossing. Hardware (inclusief voorwerk zoals configuratie of bijvoorbeeld provisioning), kabels en montagemateriaal leveren we op maat, indien gewenst, direct af bij de (eind)gebruiker. Daardoor is geen handmatige configuratie bij de eindgebruiker meer nodig. Voor grote projecten houdt dit in dat de hardware direct bruikbaar is, een echte plug & play oplossing. Zelfs service op afstand is direct mogelijk. Onze partners leveren op voorhand de wensen en eisen rondom de pre-installatie aan bij BNS. Wij leveren de hardware, kabels en montagematerieel ook weer (white label) op locatie af.


Glasvezelkabels kabel

Voor het assortiment glasvezelkabels is gekozen voor kabels met een specifieke connector die te vinden is bij de aansluiting van het gemiddelde huishouden.
Deze kabel leveren we in een “Armored” – een metalen binnenmantel – uitvoering. Daardoor zijn ze veel minder gevoelig voor breuk van de glasvezel.

BNS glasvezelkabels


accessoiresAccessoires

Voor de installatie van een glasvezel zijn naast glasvezelkabels ook andere specifieke accessoires nodig.
Dat kunnen adapters (koppelstukken) zijn maar ook wandpanelen of bijvoorbeeld blindkappen.

BNS accessoires


Mediaconvertermediaconverter

De BNS mediaconverter zet glasvezel om naar koper (RJ45) en is geschikt voor point to point glasvezel aansluitingen in Nederland.
Plaatsing is niet afhankelijk van de aanwezige grondplaat. De media converter is voorzien van DIP-switches voor verschillende netwerkinstellingen.

 

 

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.