Greenet besteedt ook logistiek van internetproducten uit aan BNS

Greenet, aanbieder van breedbandinternet voor het buitengebied in Nederland startte recent met het aanbod van glasvezeldiensten. Zij waren hiervoor op zoek naar een logistiek partner die voor hen de volledige logistieke lifecycle uit handen kon nemen. BNS bleek daarin de meest geschikte partij onder andere door onze recycling en refurbishmentdiensten in de retourlogistiek. Met behulp van het door ons ontwikkelde warehousemanagement systeem maken wij het bovendien mogelijk de locatie van uitgeleverde hardware inzichtelijk te krijgen.

Bart Heinink, Greenet: “BNS biedt ons volledige ontzorging op het gebied van logistiek. Een tijdrovend proces dat niet bij onze kernactiviteiten hoort. Zij kennen onze markt goed en weten welke stekker of kabel bij welke glasvezelproduct hoort. Daarnaast stellen zij gepersonaliseerde pakketten samen waarbij de hardware reeds voorzien is van de juiste instellingen. Het is heel fijn om een partij te hebben gevonden die ons het totale logistieke proces uit handen neemt waarbij kwaliteitseisen zijn gewaarborgd en wij onze belofte van snel internet in de buitengebieden nakomen.

We zijn er erg blij mee dat Greenet hun dienstenpakket bij BNS uitbreidde.” zegt Patrick van Rosengarten, accountmanager BNS. “We voorzien de organisatie al sinds 2017 van warehouse oplossingen. Daar komt nu het beheer van de (retour) logistiek bij. Greenet kiest door de samenwerking met BNS voor duurzaam assetmanagement. Wij verzorgen de refurbishment en recycling van hun producten. Door onze handen ineen te slaan maken we snel internet beschikbaar in het buitengebied.

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.