Naamswijziging BNS Fulfillment en BNS Distributie

BNS Fulfillment en BNS Distributie zijn vanaf 1 augustus 2018 samengegaan onder de naam BNS Data Logistics. Dit verandert uiteraard niets aan de kernactiviteiten van beide BV’S. Wij blijven als organisatie marktleider in het leveren van klantspecifieke oplossingen voor fulfillment en lifecycle managementdiensten en producten in de Telecom, Telefonie en ICT.

BNS kiest ervoor de BV’s te fuseren zodat nog beter van synergievoordelen geprofiteerd kan worden. De eenduidigheid in de naamstelling zorgt voor een duidelijke positionering van het bedrijf voor klanten, leveranciers en andere relaties. Deze naamswijziging is een onderdeel van de transitie van BNS die tot doel heeft efficiënter en duurzaam te innoveren en daarmee haar toegevoegde waarde te vergroten.

Door te kiezen voor één naam en uitstraling dragen we bij aan de bewustwording en trots van onze medewerkers. Voor onze relaties wordt het duidelijker wie we zijn, wat we doen en wat we willen. De naam BNS Data Logistics past beter bij onze ambitie om een internationale toppositie in fulfillment en Lifecycle managementdiensten in te nemen. BNS is een aantrekkelijke partij voor innovatie en productontwikkeling in Telecom, Telefonie en ICT producten.” Zo vertelt directeur-eigenaar Bastiaan Kuijlaars.

Behalve de naamswijziging verandert er niets voor relaties, partners en werknemers. Alle bestaande afspraken die met BNS zijn gemaakt blijven behouden. Ook het adres en de contactpersonen blijven ongewijzigd.

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.