nCube Home: het modulaire stapelbare Smart Home systeem

Tijdens de CES 2018 in Las Vegas lanceerde het Britse Technologie bedrijf nCube haar modulaire smart home systeem. Het nCube systeem bestaat uit 4 lagen waaronder: de nCube Base, Beveiligings-, Opslag- en Spraak module. De modules zijn halverwege 2018 te koop bij BNS Data Logistics.

Uit intensief onderzoek blijkt dat bij telecommunicatiebedrijven, energie-leveranciers, verzekeringsbedrijven en detailhandel een behoefte is naar een uitgebreide en slimme gateway. Een mobiele netwerk-verbinding die als back-up functioneert bij een storing aan het thuisnetwerk. Een oplossing met mogelijkheden op het gebied van batterij back-up, data-opslag voor het opslaan van de beelden van een de thuiscamera’s en de optie voor spraakbesturing.

Met het bekroonde nCube ontwerp als basis, ontwikkelde nCube een modulair en stapelbaar systeem.

De nCube base
De nCube base ondersteunt Z-Wave, Zigbee, Bluetooth en Wi-Fi. Met behulp van de nCube is het niet meer nodig meerdere apps voor losse producten te installeren. De nCube base integreert alle apparaten moeiteloos in één eenvoudig systeem.

nCube beveiligingsmodule
De nCube-beveiligingsmodule is een back-up voor het mobiel netwerk met een batterijback-up van ongeveer 12 uur. Dit zorgt ervoor dat het hele nCube-systeem, en alle slimme apparaten, blijven functioneren in de geval van een stroomstoring en of een mislukte internetverbinding.

nCube Opslagmodule
De nCube opslagmodule biedt 1 TB SSD-opslag voor opname van camerabeelden voor thuisbeveiliging. Hierdoor is opslag naar de cloud niet noodzakelijk, maar optioneel.

nCube spraakmodule
De nCube spraakmodule biedt spraakbesturing. De eindgebruiker heeft de optie met deze module de slimme apparaten via de smart home hub te bedienen.

Met de ontwikkeling van het nieuwe modulaire nCube smart home systeem toont nCube een vooruitstrevende rol op het gebied van privacy en beveiliging in de Smart Home markt. nCube breidt gedurende 2018 het systeem uit met een productlijn waaronder: een LED-lamp, SmartPlug, Deur / raam sensor, Motion Sensor, Watersensor, Schakelaar en een PowerBar.

Meer informatie en hoge resolutie productfoto’s zijn op te vragen bij , Productmanagement Smart Home oplossingen bij BNS.

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.