Partnerovereenkomst Message to the moon en BNS Data Logistics

Message To The Moon en BNS Data Logistics sluiten partnerovereenkomst voor de verzending, (retour)logistiek en refurbishment van internet en telefonie leveringen.

Message To The Moon zocht een partij die hen volledig kon ontzorgen in de logistiek van hun internetproducten. BNS verzorgt voor Message To The Moon, naast de (retour)logistiek ook voor refurbishment. Daarnaast voorzien we de uit te leveren modems van de juiste configuratie en sturen deze, met bijbehorende randapparatuur uit. Deze combinatie was voor Message To The Moon één van de belangrijkste redenen om voor BNS te kiezen.

Message To The Moon Directeur: Hans Willem de Lint zegt: “BNS werkt met Cosmos: een totaal informatie systeem voor het gehele logistieke proces. Dit systeem geeft tot op detail inzage van de bestelling van de goederen tot de aflevering aan de (eind)gebruiker. Waarom zouden wij genoegen nemen met een standaard tool als  BNS programmeurs in huis heeft, die precies dát kunnen ontwikkelen waar wij om vragen? Dankzij het BNS ERP-systeem Cosmos hebben wij real-time inzicht in alle facetten van onze productleveringen”.

Wij voorzien onze partners van online en real-time inzage in voorraad, orderstatus en track & trace op leveringen. Door partners te koppelen aan onze warehousemanagement software is tot op detail te managen in voorraad, levering en retourlogistiek. Onze partners zijn daarin autonoom en maken zelf gebruikers aan om bijvoorbeeld hun producten tot op onderdeelniveau te beheren. Daarnaast bieden we diverse automatiseringsmogelijkheden waardoor we de uitgeleverde hardware kunnen voorzien van een mogelijkheid waarmee de partner op afstand firmware kan aan passen en up to date brengen. Onze partners weten zo precies waar de modem zich bevindt en wat er mee is gebeurd.

Actuele koppelingen zijn onder andere: ExactOnline, Google G-Suite, PostNL, DHL, DPD, UPS, GLS, B-Post, Cisco, Yealink, Roamler, Friendly en SOAP/XML. Voor het partnerschap met Message to The Moon realiseerden wij een koppeling met SalesForce. Benieuwd hoe we jullie organisatie verder kunnen helpen in lifecyclemanagement? Neem contact op met ons salesteam op (030) 204 00 10.

 

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.