Partnerovereenkomst Message To The moon en BNS Data Logistics

logo mttm

De telefonie, internet en energieleverancier zocht een partij die hen volledig kon ontzorgen in de logistiek van hun internetproducten. BNS  levert een totaalpakket aan lifecycle fulfilment diensten die, naast (retour)logistiek, ook bijvoorbeeld refurbishment en recycling processen omvat. Daarnaast voorziet BNS de uit te leveren modems van de juiste configuratie en sturen deze, met bijbehorende randapparatuur uit. Deze combinatie was de belangrijkste reden voor Message To The Moon om voor de partnerovereenkomst met BNS te kiezen.

Message To The Moon Directeur: Hans Willem de Lint

BNS werkt met Cosmos: een totaal informatie systeem voor het gehele logistieke proces. Dit systeem geeft tot op detail inzage van de bestelling van de goederen tot de aflevering aan de (eind)gebruiker. Waarom zouden wij genoegen nemen met een standaard tool als  BNS programmeurs in huis heeft, die precies dát kunnen ontwikkelen waar wij om vragen? Dankzij het BNS ERP-systeem Cosmos hebben wij real-time inzicht in alle facetten van onze productleveringen”.

BNS over de partnerovereenkomst

Wij voorzien onze partners van online en real-time inzage in voorraad, orderstatus en track & trace op leveringen. Door hen te koppelen aan ons informatiesysteem is tot op detail te managen in voorraad, levering en retourlogistiek. Onze partners zijn daarin autonoom en maken zelf gebruikers aan om bijvoorbeeld hun producten tot op onderdeelniveau te beheren. Daarnaast bieden we diverse automatiseringsmogelijkheden waardoor we de uitgeleverde hardware kunnen voorzien van een mogelijkheid waarmee de partner op afstand firmware kan aanpassen en up to date brengen. Onze partners weten bovendien precies waar de modem zich bevindt en wat er mee is gebeurd.

Actuele koppelingen die wij combineren met ons informatiesysteem zijn bijvoorbeeld: ExactOnline, Google G-Suite, PostNL, DHL, DPD, UPS, GLS, B-Post, Cisco, Yealink, Roamler, Friendly en SOAP/XML. Voor de partnerovereenkomst met Message To The Moon realiseerden wij een koppeling met SalesForce.

Benieuwd hoe we jullie organisatie verder kunnen helpen in lifecycle fulfilment? Neem contact op met ons salesteam op (030) 204 00 10.

Over Message To The Moon

Als grootste zelfstandige ondernemer in telecom levert Message To The Moon telefonie, internet en energie aan ondernemers en bedrijven over de hele wereld. En daarbuiten. Naast zakelijke telecommunicatie en ICT levert Message To The Moon ook de geschikte hardware. Message To The Moon mikt niet alleen op de maan, ze doen ook iets terug voor de eigen planeet. Zo hanteren we de strenge ISO 26000 en 27001 voorwaarden als het gaat om duurzaam ondernemen. Zo bent u zeker van groene energie, milieuvriendelijke bedrijfsvoering en een leverancier die maatschappelijk verantwoord zaken doen hoog in het vaandel heeft staan.

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00
ISO

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.