SIP Beveiligings- en Toegangscontrole

Overstappen naar SIP oplossingen

Bij het overstappen van ISDN en vaste telefonie naar VoIP is het verstandig gelijk de beveiligings- en toegangscontrole over te zetten naar een IP oplossing. Was het voorheen zo dat de aanschaf van een dergelijk systeem een fikse investering vereist, is hier nu juist een mooie besparing en efficiency slag in te slaan. 

De modulaire en draadloze IP-oplossing voor beveiliging en toegangscontrole groeit namelijk mee met de organisatie en biedt veel voordelen ten opzichte van de verouderde techniek.

Zo is er bijvoorbeeld een enorme besparing op bekabeling mogelijk. Ook voeg je, door de modulaire opbouw, eenvoudig componenten toe, en verwijderd deze, wanneer bijvoorbeeld de indeling van een gebouw wordt aangepast. BNS biedt een uitgebreid portfolio met hardware oplossingen.

TIP: Als tussenoplossing kan gebruik gemaakt worden van een ATA (Analoge Telephony Adapter) om analoge signalen van losse componenten om te zetten naar een IP signaal. Wel geldt hierin dat veel verzekeringsmaatschappijen vereisen dat de alarmmeldingen via gecertificeerde verbindingen lopen. 

Lees hier het nieuwsbericht van dinsdag 6 augustus 2019

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.