VoIPGRID, Nederlands nr 3 van snelst groeiende techbedrijven, kiest voor BNS

VoIPGRID start op 22 maart met de verkoop van hardware via hun telefonieplatform. Met een line-up van merken als: Cisco, Gigaset, Grandstream, Yealink, Linksys en Plantronics een bijzonder compleet aanbod. VoIPGRID koos voor de distributie voor BNS Data Logistics.

BNS koppelde in aanloop naar de lancering van het hardwareplatform haar, in huis ontwikkelde softwarepakket Cosmos, met het VoIPGRID platform. Door deze koppeling ontstaat een gedetailleerde inzage in de gehele levenscyclus van de producten. Daarnaast maakt de koppeling het orderproces eenvoudig en overzichtelijk. BNS levert een groot gedeelte van de hardware direct gebruiksklaar door middel van pre-installatie en autoprovisioning. Daarnaast is de hardware, na levering tot in detail te beheren in het device managementsysteem.

Om de lancering van dit bijzondere moment te vieren organiseert VoIPGRID het GROEI event. Tijdens dit partnerevent op donderdag 22 maart presenteren VoIPGRID en BNS het online hardwareplatform. Naast de mogelijkheden die deze nieuwe VoIPGRID-dienst biedt, vertellen inspirerende gasten hoe de klant nog sneller en effectiever van dienst te zijn. Met als hoogtepunt de lezing van de Nederlandse autocoureur Tom Coronel. Deze sportman vertelt op een aanstekelijk enthousiaste en humoristische manier over de wereld van topsport, ondernemen en de groei naar succes.

BNS is ontzettend trots op de samenwerking met VoIPGRID. Wat ons betreft een voorbeeld voor telecomleveranciers in de markt. VoIPGRID loopt voortdurend vooraan in innovatie. Ze timmeren hard aan de weg en kiezen er duidelijk voor de klant van A-tot-Z te ontzorgen. Een werkwijze die wij bij BNS toejuichen en zelf ook nastreven.” aldus Jeroen van Kerkhof, Commercieel manager bij BNS.

Ronald Stokebrook, partnermanager bij VoIPGRID zegt: “VoIPGRID werkt al jaren prettig samen met BNS. We hebben alle ervaring in leveringen en fulfillment gebundeld in een nieuwe dienst voor onze partners. Het eindresultaat geeft onze partners de mogelijkheid de hardware volledig geautomatiseerd samen te stellen en te configureren. Van het aanmaken van de klant tot en met de werkende telefoon op het bureau: alles is nu binnen enkele minuten geregeld.

Het event is toegankelijk voor partners van VoIPGRID. Neem voor meer informatie contact op met BNS: info@bns.nl / T (030) 204 00 00 of VoIPGRID: contact@voipgrid.nl / T (050) 800 90 00.

« Terug

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.