Privacy statement BNS Data Logistics

Persoonsgegevens die kunnen worden verwerkt

BNS Data Logistics BV (verder BNS) kan jouw persoonsgegevens verwerken, omdat je gebruik maakt van de diensten van BNS en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een formulier op de website aan BNS  verstrekt. BNS kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Functietitel
  • Geslacht
  • Afdeling
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • e-mailadres
  • IP-adres
  • Bedrijfsnaam en bijbehorende NAW gegevens
  • Informatie over  locatie, apparaat, browser instellingen en surfgedrag

Waarom BNS  gegevens nodig heeft

Uitvoeren van de gesloten overeenkomst

BNS kan jouw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een, met jou gesloten, overeenkomst van opdracht. Bijvoorbeeld voor het versturen van een nieuwsbrief.

Contact opnemen na contactaanvraag

BNS verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt en/of om je per e-mail en/of per post te kunnen benaderen mochten we je telefonisch niet kunnen bereiken.

Nieuwsbrief

Voor het versturen van een persoonlijke nieuwsbrief hebben wij je e-mail adres en volledige naam nodig. Deze gegevens gebruiken we enkel voor het versturen van de nieuwsbrief. Je kan je op ieder moment uitschrijven voor onze nieuwsbrief  via de link onder elke nieuwsbrief.

De werking van de website optimaliseren, verbeteren en beveiligen

Op de website van BNS houden we algemene bezoekgegevens bij, waaronder het IP-adres van jouw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens gebruiken we voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website, voor beveiliging van onze website en voor een correcte werking van onze website en bijbehorende plugins of webapplicaties. BNS gebruikt deze informatie om de werking van de website zo optimaal mogelijk te maken, te verbeteren en te beveiligen. BNS kan deze gegevens delen met derden of toepassingen van derden zoals Google Analytics. Zie paragraaf ‘Delen met derden’.

Functionele cookies

Wij maken gebruik van functionele cookies, die nodig zijn voor een correcte werking van onze site. Cookies zijn bestanden, opgeslagen op jouw computer, om bijvoorbeeld gebruikers te onderscheiden of artikelen in een winkelmandje op te slaan. Deze cookies kan je op elk moment via de browser instellingen van jouw computer verwijderen.

Tracking cookies

Naast functionele-cookies maken wij gebruik van tracking-cookies. Deze analyseren het surfgedrag en onderzoeken advertentie voorkeuren. Hiervoor gebruiken wij externe software (zoals bijvoorbeeld een Facebook-pixel). Voordat wij gebruik maken van deze tracking cookies vragen wij eerst expliciet toestemming tijdens jouw bezoek aan onze website. Deze vertoning vind je in de zogeheten cookie-notice-bar, bovenin de pagina. Je bent niet verplicht deze cookies te accepteren om onze website te bezoeken. Bovendien kan je deze cookies op ieder moment, via de browser instellingen van je computer verwijderen.

Hierna zal opnieuw toestemming worden gevraagd. Persoonsgegevens die bijvoorbeeld gekoppeld zijn aan je Facebook- of Googleaccount kan je via die betreffende organisaties verwijderen.

Gebruik social media koppelingen

Op onze pagina’s kunnen plugins van sociale netwerken staan zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Wanneer je deze gebruikt en je aangemeld bent bij één van deze diensten, kan het zijn dat deze netwerken gegevens ontvangen over je surfgedrag. Als je onze pagina’s bezoekt, kan via deze social media plugins een directe verbinding tot stand brengen tussen jouw browser en de servers van de social media. Hierdoor komen deze partijen te weten dat je met jouw IP-adres onze website bezocht. Op die manier kan bijvoorbeeld Facebook jouw bezoek aan onze pagina’s aan je gebruikersaccount koppelen. Wij wijzen je er op dat wij als aanbieder van de pagina’s niet in kennis worden gesteld van de inhoud van de verzonden gegevens of het gebruik daarvan door deze bedrijven. Als je niet wilt dat deze bedrijven het bezoek aan onze pagina’s koppelen aan jouw social media-account, dan moet je uit loggen bij de social media kanalen voor je onze website bezoekt.

Gebruik overige plugin scripts en webfonts

Op onze website maken we gebruik van JavaScript-code voor een juiste werking en weergave. Deze kan ook afkomstig zijn van een externe partij zoals bijvoorbeeld Google Webfonts. Wanneer je JavaScript in jouw browser activeert maar geen JavaScript-blocker hebt geïnstalleerd, stuurt je browser mogelijk persoonsgegevens door als er een code wordt ingeladen door een van onze leveranciers. Het is ons niet bekend welke gegevens gekoppeld worden aan de ontvangen gegevens en voor welke doeleinden deze gegevens gebruikt worden. Je kan voorkomen dat JavaScript-code wordt uitgevoerd door een JavaScript-blocker te installeren (bijv. www.noscript.net).

Hoe lang BNS gegevens bewaart

BNS bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor we jouw gegevens verzamelen. Je gegevens bewaren we niet langer dan 26 maanden indien er geen overeenkomst met je tot stand komt, of nadat deze wordt ontbonden. Cookies zijn op elk moment in de browser instellingen van jouw device te verwijderen.

Delen met derden

BNS verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, om te voldoen aan een wettelijke verplichting, of om de werking van onze website te optimaliseren, verbeteren en beveiligen. Hieronder valt ook het delen van informatie met webapplicaties, leveranciers en hostingproviders die nodig zijn voor de werking van onze site en web functionaliteiten. Wij gaan zorgvuldig met deze gegevens om door deze zoveel mogelijk geanonimiseerd te versturen en een bewerkingsovereenkomst af te sluiten met 3e partijen die deze overeenkomst aanbieden. Persoonsgegevens kunnen ook gedeeld worden met derden wanneer wij gebruik maken van tracking-cookies. Deze gebruiken we enkel voor eigen marketingdoeleinden en delen we niet met of worden verkocht aan derden. Hierboven vind je meer informatie over hoe wij deze gegevens eventueel gebruiken en hoe je hier toestemming voor geeft.

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering vraag je aan per post [Witboom 2 | 4131 PL Vianen] of via een e-mail. BNS reageert zo snel mogelijk, maar altijd binnen 4 weken, op je verzoek.

Beveiliging & Contact

BNS neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van BNS maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om je persoonsgegevens te waarborgen.

Mocht je desondanks de indruk hebben dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn, of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer wilt weten over de beveiliging van de door BNS  verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met BNS

bns.nl is een website van BNS Data Logistics BV.

BNS Data Logistics | Witboom 2 | 4131 PL  Vianen

e-Mail: info@bns.nl

Telefoon: +31 (0)30 204 00 00

Vragen/klachten over je privacy?

Voor vragen of klachten over de verwerking van jouw persoonsgegevens kan je direct contact met ons opnemen via info@BNS.nl. We doen er alles aan je zo goed mogelijk te helpen. Ben je desondanks niet tevreden over de afhandeling van je klacht? Dan is het mogelijk een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00
ISO

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.