Provisioning

Op verzoek kunnen we hardware, voorafgaand aan levering, verrijken met gebruikers specifieke gegevens. Provisioning.

Daarnaast leveren we automatiseringsdiensten zoals koppelingen en api’s. Bijvoorbeeld door ons eigen warehousemanagement systeem te koppelen aan de systemen van onze klanten. Inzage in voorraad, geschiedenis en locatie van serialised producten en ook apparaatbeheer op afstand is mogelijk. Met onze merk en type onafhankelijk platform kan dat via één platform. We maken het hele proces van lifecycle management graag eenvoudig voor onze partners.

Voor providers van internet, telefonie en of Smart Home diensten doet BNS dit al voor: Routers, Settopboxen, mobiele hotspots, Smart Home-hubs, dongels, IP-telefoons, M2M- en medische apparaten.

logocircel

Eenvoudig

De provisioning maakt het partners makkelijk om eenvoudig nieuwe apparaten aan te bieden en aan te sluiten. Dat kan gaan om zaken als Quality of Service monitoren of bijvoorbeeld firmware, op afstand, configureren en bijwerken. Maar ook snelle analyses maken om service te verbeteren en het inzichtelijk hebben van de gebruikersgegevens is eenvoudig.

logocircel

VoIP

Voor IP-telefoons programmeert BNS de server zodanig dat deze steeds de juiste configuratie ophaalt. Daarmee worden gegevens verzonden naar de geïnstalleerde IP-adressen en kunnen duizenden telefoons tegelijkertijd worden ingericht.

logocircel

Koppeling

De provisioning service integreert BNS in het in huis ontworpen automatiseringssysteem (Cosmos). Dit systeem koppelt de ordersystemen aan die van haar partners. Dit stelt hen in staat om het hele proces van levering en hun hardware, ongeacht soort of merk, vanuit één platform te beheren in één order. Meer weten over Cosmos. 

Laat voor meer informatie over de provisioningsdiensten van BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulierKlantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.