Provisioning

De provisioningservice van BNS omvat ondermeer het verrijken van hardware met gebruikers specifieke gegevens. Dat doet BNS voorafgaand aan een levering en via remote beheer bij de klant in opdracht van haar partners. Met behulp van verschillende protocollen (waaronder TR-69) is apparaatbeheer mogelijk voor meerdere typen en merken hardware op één platform.

Voor providers van internet, telefonie en of Smart Home diensten doet BNS dit al voor: Routers, Settopboxen, mobiele hotspots, Smart Home-hubs, dongels, IP-telefoons, M2M- en medische apparaten.

logocircel

Eenvoudig

De provisioning stelt partners in staat eenvoudig nieuwe apparaten aan te bieden en aan te sluiten. Quality of Service te monitoren, firmware op afstand te configureren en bij te werken. Bovendien helpt het platform de partners om snellere analyses te maken voor service en ondersteuning en maakt gebruikersgegevens inzichtelijk.

logocircel

VoIP

Voor IP-telefoons programmeert BNS de server zodanig dat deze steeds de juiste configuratie ophaalt. Daarmee worden gegevens verzonden naar de geïnstalleerde IP-adressen en kunnen duizenden telefoons tegelijkertijd worden ingericht.

logocircel

Koppeling

De provisioning service is geïntegreerd in het door BNS in huis ontworpen automatiseringssysteem (Cosmos). Dit systeem koppelt de ordersystemen aan die van haar partners. Dit stelt hen in staat om het hele proces van levering en hun hardware, ongeacht soort of merk, vanuit één platform te beheren in één order. 

Laat voor meer informatie over de provisioningsdiensten van BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulierKlantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.