Razendsnelle en naadloze Wi-Fi op 100% sterkte overal in huis

Velop is een hoogwaardig, modulair Wi-Fi mesh-systeem voor het hele huis. Het is binnen enkele minuten moeiteloos in te stellen via de Linksys App. Profiteer zo van ultrasnelle verbindingen en een sterk signaal.

Onbegrensde mogelijkheden
Het signaal van traditionele routers reikt mogelijk niet tot in alle hoeken van het huis. De nodes van Velop plaats je zo dat een sterk Wi-Fi-signaal ontstaat op elke locatie voor elke situatie.

Geschikt voor woningen van elk formaat
Velop zorgt voor Wi Fi in het hele huis, ongeacht het type of formaat. Het is modulair en wordt geleverd in verpakkingen van 1, 2 of 3 nodes. Nodes zijn toe te voegen naar wens waardoor eeen naadloze Wi Fi-dekking ontstaat op plekken die soms lastig te bereiken zijn, zoals de garage of de achtertuin.

Velop is geschikt voor elk type woning
Een stadswoning? Landhuis? Baksteen of staal? In tegenstelling tot traditionele routers is Velop modulair. Bovendien is Velop geschikt voor woningen van elk type en formaat en voor elke situatie. Breidt eenvoudig het systeem uit met extra nodes om barrières als muren te omzeilen en ervoor te zorgen dat ruimtes op elke verdieping draadloos Wi-Fi-dekking bieden.

VILLA, VRIJSTAANDE WONING
In traditionele huizen van 2 of 3 verdiepingen en met veel muren zijn 3 nodes nodig. In een heel groot huis is het mogelijk een 4e node toe te voegen voor optimale Wi-Fi.
EENGEZINSWONING, 2-ONDER-1-KAPWONING
In een modern huis met 2 verdiepingen en wellicht een metalen constructie zijn 2 of 3 nodes nodig voor probleemloze Wi-Fi.
EENGEZINSWONING, TUSSENWONING/HOEKWONING
Voor huizen met veel bakstenen en beton, of kelders en zolders, zoals herenhuizen en rijtjeshuizen, zijn 3 nodes nodig voor naadloze Wi Fi-verbindingen.
APPARTEMENT
In een appartement is 1 node nodig. Wanneer de Wi-Fi van de buren stoort met het eigen netwerk is dit eenvoudig op te lossen met een 2e node.

100% Wi-Fi Mesh-Netwerk
Een Velop modulair Wi-Fi mesh-systeem presteert aanzienlijk beter dan traditionele routers en range-extenders en biedt naadloze Wi-Fi zonder vertraging of bufferen in de woning. Bij andere Wi-Fi-oplossingen gaat de kwaliteit van het signaal achteruit naarmate de afstand tot de router groter wordt, waardoor het risico bestaat dat de verbinding met het apparaat verbroken wordt. Met Velop bestaat daarentegen overal een sterk Wi-Fi-signaal.

Dynamische tri-band-technologie voorkomt bufferen
Probleemloos video’s streamen terwijl de kinderen online gamen. Velops tri-band-technologie past zich dynamisch aan de omstandigheden aan zodat een razendsnelle, naadloze Wi Fi-verbindingen voor alle apparaten ontstaat. Profiteer van volledige Wi-Fi-vrijheid. Het Velop mesh-systeem werkt als 1 netwerk dat voortdurend zoekt naar verbonden apparaten.

Eenvoudige installatie
Velop is heel eenvoudig te installeren met de intuïtieve app waarmee binnen enkele minuten Wi Fi-vrijheid in het hele huis ontstaat.
1. Download de Linksys-app
2. Maak verbinding met de modem
3. Geef het Wi Fi-netwerk een naam en stel een wachtwoord in
4. Zet de nodes op verschillende plekken in het huis neer

Beheer en controleer het Wi-Fi-netwerk vanaf elke locatie
Met de Linksys App beheer en controleer je het Wi-Fi-netwerk zowel thuis als onderweg.

Overal inzetbaar
Velop is bijzonder stijlvol vormgegeven met aan de bovenkant geïntegreerde antennes voor een betere dekking en ventilatie-openingen aan 3 kanten voor optimale koeling. De nodes zijn bijzonder compact en nemen 88% minder ruimte in beslag dan traditionele routers. Bovendien zijn de kabelaansluitingen verborgen zodat kabels niet opvallen en de node gewoon in het zicht kan staan.

Haal Wi-Fi-vrijheid in huis met Velop
Velop staat voor alles-in-1 Wi-Fi: een stijlvolle en razendsnelle oplossing met dynamische tri-band-technologie voor een sterk Wi-Fi-signaal in de hele woning. Velop-nodes zijn gemakkelijk te installeren en aan te passen aan een gewijzigde gebruikssituatie. Met Velop Wi-Fi zijn de mogelijkheden onbegrensd
• Modulair Systeem
• 3 jaar beperkte garantie
• Geschikt voor elke woning
• 24/7 ondersteuning
• Tri-band

Meer informatie of Velop bestellen?

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.