Retour logistiek

retourlogistiek

Naast het terughalen en verwerken van producten die aan het einde van hun gebruikstermijn zijn, zorgen wij ook voor zaken als inspectie, sortering, reparatie en herverpakking. Een essentieel component in dit proces is het verwijderen van de data die op de producten staat. Daarnaast ondersteunt BNS haar partners in klachtenafhandelingen en de administratieve en financiële verwerking van de retouren.

logocircel

Refurbishment

Producten die retourkomen, vanwege een defect of einde abonnement, neemt BNS voor u retour. Wij verwijderen privacy gevoelige data, verzorgen de meest actuele update voor firmware, testen de producten en indien mogelijk zetten we de producten in voor een 2e leven. Zo creëren we duurzame en kostenefficiënte oplossingen.

logocircel

Financieel voordeel

Door producten langer te kunnen inzetten ontstaat veel voordeel. Naast de voordelen op het gebied van duurzaamheid en inkoopvoordeel is er winst te halen door het uitbesteden van moeilijke en tijdrovende logistieke processen. BNS neemt deze zorg uit handen en stelt de tevreden eindklant hierin, net als u, voorop. We bieden naast oplossingen op het gebied van recycling en refurbishment ook lease trajecten aan.

logocircel

Groene reputatie

Het dagelijkse afval van consumenten en het bedrijfsleven neemt steeds verder toe en de schadelijke effecten op het milieu ook. Er wordt een heleboel weggegooid. Maar dat kan anders. Daarom houden wij bij de lifecyclemanagement diensten voor onze partners rekening met de circulaire economie. Als hergebruik echt niet meer haalbaar is, verzorgt BNS ook de afvalstroom waarbij we restmateriaal zoveel mogelijk opnieuw gebruiken.

 

In deze video legt Arnoud uit hoe wij duurzame retourlogistiek integreren in de processen van onze partners.

 

Laat voor meer informatie over de retourlogistiek-service van BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulier

 

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.