Smart Home

Smart Home

BNS levert Smart Home oplossingen en diensten. Wij helpen naast assortimentskeuze, en het samenstellen van alles-in-één pakketten ook met het ontwerp van presentatie- & verpakkingsmateriaal. Ten slotte verzorgen we ook de (introductie)training voor partners en of resellers. Het samenstellen van complete oplossingen, onafhankelijk welk merk en protocol in een alles-in-één pakket is dé kracht van BNS.

Om Smart Home oplossingen echt te integreren is samenwerking noodzakelijk. Dat geldt voor de verschillende merken maar bijvoorbeeld ook voor de partijen die deze oplossingen aanbieden en installeren. We voorzien als kennispartner in dit traject en verbinden merk en organisatie.

logocircel

Groeimarkt

De vraag naar Smart home producten groeit jaarlijks met zo’n 40%. Grote merken als Google, Amazon en Samsung brengen enorm veel oplossingen op de markt. Ook voice control-devices als Alexa van Amazon en Google Home zorgen voor een extra accelaratie in de markt.

logocircel

Gepersonaliseerd Smart Home pakket

Het vereenvoudigen van de eerste stappen in het aanbieden van deze producten is mogelijk door maatwerk in hardware en logistieke oplossingen. Dat kan gaan om het aanbieden van een alles-in-één pakkett maar ook juist om bijvoorbeeld een compatibel en klantspecifiek concept.

logocircel

Nieuwe tak van sport

Omdat Smart home producten voor veel partijen nog echt een nieuw tak van sport is, kan het uitbesteden van productkeuze en advies het verschil maken. Resellers worstelen bijvoorbeeld met techniek, een andere manier van productpresentatie en een snel wisselend assortiment via meerdere verkoopkanalen. Allemaal uitdagingen waar wij efficiënte oplossingen voor hebben.

 

Het BNS team zoekt voor partners naar de meest efficiënte oplossing voor iedere vraag. Dat vraagt soms om een klantspecifieke oplossing. Sowieso staan de wensen en behoeften van onze partners en de (eind)gebruiker centraal. Wil je meer informatie over de Smart Home opties bij BNS? Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier of bel/mail ons op +31(0)30 204 00 00 / info@bns.nl

 

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00
ISO

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.