Smart Home

BNS levert Smart Home oplossingen en diensten. Wij helpen ten eerste met assortimentskeuze, ten tweede met het samenstellen van alles-in-één pakketten maar bovendien helpen we met het ontwerp van presentatie- & verpakkingsmateriaal. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor een introductietraining voor uw partners of resellers. Want het samenstellen van complete Smart Home oplossingen, onafhankelijk welk merk en protocol in een alles-in-één pakket is dé kracht van BNS.

Om de Smart Home oplossingen echt in te zetten is samenwerking noodzakelijk. Dat geldt uiteraard voor de verschillende merken maar ook voor de partijen die deze oplossingen aanbieden en installeren. BNS voorziet daartoe als kennispartner in dit traject en verbindt zo merken en organisaties.

logocircel

Groeimarkt

De vraag naar Smart home producten groeit jaarlijks met zo’n 40%. Grote merken als Google, Amazon en Samsung brengen daarom enorm veel Smart home oplossingen op de markt. Ook voice control-devices als Alexa van Amazon en Google Home zorgen voor een extra accelaratie in de markt.

logocircel

Gepersonaliseerd pakket

Het vereenvoudigen van de eerste stappen in het aanbieden van Smart home producten kan door het maatwerk van BNS. Of dat nu gaat om alles-in-één pakketten of bijvoorbeeld een compatibel en gepersonaliseerd maatwerk concept.

logocircel

Nieuwe tak van sport

Omdat Smart home producten voor veel partijen nog echt een nieuw tak van sport is, kan het uitbesteden van productkeuze en advies het verschil maken in uw aanbod. Resellers worstelen bijvoorbeeld met techniek, een andere manier van productpresentatie en een snel wisselend assortiment via meerdere verkoopkanalen. Allemaal uitdagingen dus waar  traditionele logistiek geen pasklaar antwoord op heeft.

 

 

Laat voor meer informatie over de Smarthome producten en diensten van BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulier

 

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.