Smart Home

BNS levert Smart Home oplossingen en diensten. Wij helpen met assortimentskeuze, het samenstellen van alles-in-één pakketten en het ontwerp van presentatiemateriaal. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor een introductietraining voor uw partners of resellers. Het samenstellen van complete Smart Home oplossingen, onafhankelijk welk merk en protocol in een alles-in-één pakket is de kracht van BNS.

Om de Smart Home oplossingen goed te benutten is samenwerking cruciaal. Dat geldt uiteraard voor de verschillende merken maar ook voor de partijen die deze oplossingen aanbieden en installeren. BNS voorziet als kennispartner in dit traject en verbindt merken en grote organisaties.

logocircel

Groeimarkt

De vraag naar Smart home producten groeit jaarlijks met zo’n 40% en grote merken als Google, Amazon en Samsung brengen enorm veel Smart home oplossingen op de markt. Voice control-devices als Alexa van Amazon en Google Home zorgen daarnaast voor een extra accelaratie in de markt.

logocircel

Gepersonaliseerd pakket

Het vereenvoudigen van de eerste stappen in het aanbieden van Smart home producten kan door het maatwerk van BNS. Of dat nu gaat om alles-in-één pakketten of een compatibel en gepersonaliseerd maatwerk concept.

logocircel

Nieuwe tak van sport

Smart home producten zijn voor veel partijen nog echt een nieuw tak van sport. Resellers bijvoorbeeld worstelen met techniek, een andere manier van productpresentatie en een snel wisselend assortiment via meerdere verkoopkanalen. Allemaal uitdagingen waar de traditionele logistiek geen pasklaar antwoord op heeft.

 

 

Laat voor meer informatie over de Smarthome producten en diensten van BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulier

 

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.