Over BNS

The recipe for connectivity

In een tijd waarin de wereld is verbonden via het internet, is connectiviteit cruciaal. BNS Data Logistics biedt sinds 1998 een breed portfolio aan fulfillment en lifecycle management diensten en producten voor (t)huis en zakelijke netwerken. Vanuit dit portfolio ontwerpen we unieke oplossingen, waarmee we klanten naar hun specifieke behoefte ontzorgen. Voorbeelden hiervan zijn

  • Samenstellen en verzenden van ‘Do-It-Yourself’ en ‘Alles-in-1’ pakketten
  • (auto)provisioning
  • Voorraadbeheer
  • Verpakkingscreatie
  • Retourafhandeling
  • Refurbishment.

Dit vatten we samen als ‘The Recipe for connectivity’.

Als internationaal distributeur bieden wij een compleet aanbod op het gebied van IP, Telecom, Smart Home en professionele netwerkoplossingen. We voorzien verschillende B2B kanalen van modems, switches, smart home en VoIP producten.  Ons portfolio bestaat uit toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld: AVM, Cisco, dBell, Gigaset, Grandstream, Linksys en Plantronics.

We verzorgen hierbij technische ondersteuning en trainingen en denken actief mee in productontwikkelingen. Zo zijn de kleurencodering van de aansluitingen op modems mede door ons uitgevonden en ontwikkelden wij diverse splitters en converters.

Bel met een van onze collega’s op (030) 204 00 00 of mail naar info@bns.nl voor meer informatie over ons actuele product- en dienstenaanbod.

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.