Over BNS

The recipe for connectivity

lifecycle managementBNS Data Logistics levert een breed portfolio aan diensten en producten voor aanbieders van (internet)connectiviteit. Vanuit ons portfolio ontwerpen we namelijk unieke oplossingen, waarmee we klanten op de door hun gewenste manier ontzorgen. Voorbeelden hiervan zijn:

Dit vatten we samen als Lifecycle Management.

 

Omdat BNS bijdraagt in kennis en klantgerichtheid kunnen onze partners zich volledig richten op hun kernactiviteiten. Dat doen we door middel van een laagdrempelige organisatie en een zeer compleet pakket aan automatiseringskoppelingen. BNS staat voor gedegen processen waarbij efficiency, flexibiliteit en transparantie vereisten zijn in ons producten en diensten aanbod.

We verzorgen bovendien technische ondersteuning en trainingen en denken daarnaast ook actief mee in productontwikkelingen. Zo zijn de kleurencodering van de aansluitingen op modems mede door ons tot stand gekomen en ontwikkelden wij diverse splitters en converters.

Bel met een van onze collega’s op (030) 204 00 00 of mail naar info@bns.nl voor meer informatie over ons actuele product- en dienstenaanbod.

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00
ISO

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.