Vacature Marketing en Sales Medewerker

– HBO – Vianen – Social Media – Content – 32-40 uur – Sales ondersteuning – Websites –

 

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan met je eerste of tweede baan in het allermooiste vakgebied? Wij zijn op zoek naar een Marketing en Sales Medewerker om ons team te versterken. Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel!

 

Wat ga je doen als Marketing en Sales Medewerker?

Jij houdt je onder andere bezig met onze sociale media kanalen,  website, (online) communicatie, het uitdragen van de huisstijl én je ondersteunt ons Sales team op de binnendienst. Hierbij kun je denken aan het versturen van mailings naar klanten of het nabellen van offertes in het kader van de administratieve afhandelingen. Geen zorgen, je hoeft geen acquisitie te doen!

 

Kortom, we zoeken iemand die alle operationele taken rondom Marketing oppakt en zijn of haar steentje bij wil dragen aan de Sales ondersteuning.

 

Wat vragen we van een Marketing en Sales Medewerker?

  • Een afgeronde Hbo opleiding in de richting van Marketing of Communicatie
  • 0-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je spreekt en schrijft goed zakelijk Engels
  • Je bent creatief, zowel schriftelijk als met verschillende content

 

Wie is BNS?

BNS Data Logistics te Vianen is dé totaalleverancier voor aanbieders van (internet)connectiviteit. We geven advies met verstand van zaken en richten ons op effectieve oplossingen. Verantwoordelijkheid, laagdrempeligheid en een flexibele houding naar onze klanten toe vinden we daarin heel belangrijk. Kortom de klant staat bij ons echt centraal! Spreekt jou dit aan en ben jij innovatief in oplossingen en flexibel in werken en denken? Lees dan door en kijk naar ons aanbod.

 

Wat biedt BNS?

Werken bij BNS betekent veel ruimte voor innovatieve ideeën en ontwikkeling. Je komt te werken in een stabiel team dat bestaat uit betrokken mensen met kennis van zaken en hart voor de klant. Wij zijn professionals met service en klantgerichtheid in ons DNA! Herken jij dit? Dan maken wij graag kennis met jou.

 

Solliciteren?

Dat kan! Stel je aan ons voor door te reageren op de vacature Marketing en Sales Medewerker bij BNS. Stuur je CV en motivatie naar careers@bns.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Renée de Nooij, HR Adviseur, op telefoonnummer 030-2040090.

 

Werving en selectiebureaus, als we jullie nodig hebben weten we jullie te vinden!

 

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00
ISO

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.