vacature: Sales Manager

salesmanager BNS

Wil jij deel uit maken van het kernteam van BNS Data Logistics Nederland? Samen met het Sales en Business Development team zorg jij ervoor dat de Sales resultaten worden gehaald!

 

Wat doe jij?

Jij geeft direct leiding aan het Sales team (3 collega’s) waarbij jij van nature een toegankelijke leider bent. Samen met het Business Development team werk je de salesstrategie verder uit in concrete plannen. Naast het aansturen en motiveren van jouw Sales team doe je zelf acquisities en onderhoud je de klantrelaties met de key-accounts.
Je zit bovenop de ontwikkelingen in de (Telecom) markt, bouwt je netwerk hier continue verder in uit en je weet actief in te spelen op nieuwe kansen. Je analyseert de omzet- en marktontwikkelingen, neemt hierin je verantwoordelijkheden en houdt de Directie aangelijnd.

Jouw leidinggevende in deze functie is de Commercieel Directeur. Samen met hem neem je de Sales resultaten door en bespreek je de ambitieuze plannen die jij voor je team hebt opgesteld.

Wie ben jij?

  • Jij hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt 3 jaar ervaring in consultative/solution selling in de telecom of IT sector;
  • Je bent een echte self-starter en altijd op zoek naar verbetermogelijkheden!
  • Jij hebt weet van supply chain aanbieders van producten en diensten in ‘Connectivity’;
  • Je werkt resultaatgericht en bent pragmatisch ingesteld;
  • Je kunt je goed verwoorden in het Nederlands én Engels.

 Wie zijn wij?

BNS Data Logistics te Vianen is dé totaalleverancier voor aanbieders van (internet)connectiviteit. We geven advies met verstand van zaken en richten ons op effectieve oplossingen. Verantwoordelijkheid, laagdrempeligheid en een flexibele houding naar onze klanten toe vinden we daarin heel belangrijk. Kortom de klant staat bij ons echt centraal! Spreekt jou dit aan en ben jij innovatief in oplossingen en flexibel in werken en denken? Lees dan door en kijk naar ons aanbod.

 Ons aanbod

Werken bij BNS betekent veel ruimte voor innovatieve ideeën en ontwikkeling. Je komt te werken in een stabiel team dat bestaat uit betrokken mensen met kennis van zaken en hart voor de klant. Wij zijn professionals met service en klantgerichtheid in ons DNA! Herken jij dit? Dan maken wij graag kennis met jou.

 Solliciteren?

Dat kan! Stel je aan ons voor door te reageren op de vacature Sales Manager bij BNS. Stuur je CV en een korte motivatie naar careers@bns.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Renée de Nooij, HR Adviseur, op telefoonnummer 030-2040090.

Werving en selectiebureaus, als we jullie nodig hebben weten we jullie te vinden!

PDF: BNS Sales Manager

 

Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.