Verpakking

header verpakking BNS

Het fysiek aanbieden van producten bij de eindgebruiker is een belangrijk moment in het klantcontact. Dat is namelijk Het moment om een eerste indruk te maken. Wij begrijpen dat en zorgen ervoor dat deze eerste indruk verpletterend verloopt. Voor onze partners stellen wij, vanuit onze technische en logistieke expertise, alles-in-één pakketten samen. Ook met het toevoegen van randmateriaal zoals stekkers en bijvoorbeeld kabels helpen wij graag. Net als met het ontwikkelen van een welkomstbrief, handleiding of bijvoorbeeld promotie flyers.

logocircel

Creatie

Wij zijn zeer ervaren wanneer het gaat om duurzame verpakkingsconcepten, waarbij het accent ligt op innovatie. Ons wereldwijde netwerk bestaat uit leveranciers, fabrikanten, fulfilmentpartners en ook resellers en zodoende zijn wij altijd op de hoogte van de meest actuele mogelijkheden.

logocircel

Alles-in-één verpakking

We versturen voor onze partners alles-in-één pakketten rechtstreeks naar de eindgebruiker. Veelal ingeregeld op basis van een abonnementsstructuur van de partners. Alles wat een eindgebruiker nodig heeft, verzenden we in één pakket zodat de kosten voor onze partners zo laag mogelijk blijven. De juiste verpakking zorgt voor een goede klantbeleving en heeft invloed op de gehele supply chain. Vaak blijkt dat in verpakkingskeuze namelijk veel winst is te behalen.

logocircel

De verpakking die we meeleveren is altijd 100% duurzaam

Bij BNS gebruiken we papier en verpakkingen uit zuivere en gerecyclede vezels. We streven naar de meest efficiënte en verantwoordelijke verpakkingsmaterialen. Niet alleen om te voldoen aan onze eigen duurzaamheidsverantwoordelijkheden, maar ook voor die van onze klanten.

 

Het BNS team zoekt voor partners naar de meest efficiënte oplossing voor iedere vraag. Dat vraagt soms om een klantspecifieke oplossing. Sowieso staan de wensen en behoeften van onze partners en de (eind)gebruiker centraal. Wil je meer informatie over de verpakkingsmogelijkheden bij BNS? Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier of bel/mail ons op +31(0)30 204 00 00 / info@bns.nl

 Klantenservice

+31 (0)30 204 00 00
ISO

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.