Verpakking

header verpakking BNS

Het fysiek aanbieden van uw producten bij de eindgebruiker is een belangrijk moment in de Customer Journey. Dat is het moment waarop u een eerste indruk kan maken. BNS begrijpt dat en zorgt er dus ook voor dat deze eerste indruk verpletterend verloopt. Wij stellen, vanuit onze technische en logistieke expertise, alles-in-één pakketten samen voor onze partners. Met het adviseren welke stekker, kabel of doos bij het product hoort helpen wij graag. Net zoals het ontwikkelen van een welkomstbrief, handleiding of bijvoorbeeld promotie flyers.

logocircel

Creatie

BNS heeft uitgebreide ervaring wanneer het gaat om duurzame verpakkingsconcepten, waarbij het accent ligt op innovatie. BNS heeft wereldwijd contacten met zowel de fabrikanten, fulfillmentpartners, logistiek en resellers en is zodoende altijd op de hoogte van de meest actuele mogelijkheden.

logocircel

Alles-in-één verpakking

BNS verstuurt voor partners alles-in-één pakketten rechtstreeks naar eindgebruikers. Veelal ingeregeld op basis van een abonnementsstructuur van de partners. Alles wat een eindgebruiker nodig heeft, verzendt BNS in één pakket zodat de kosten voor de partners zo laag mogelijk blijven. De juiste verpakking zorgt voor een goede klantbeleving en heeft invloed op de gehele supply chain. Vaak blijkt dat in verpakkingskeuze veel winst is te behalen.

logocircel

De verpakking die we meeleveren is altijd 100% duurzaam

Bij BNS gebruiken we papier en verpakkingen uit zuivere en gerecycleerde vezels. We streven naar de meest efficiënte en verantwoordelijke manier van inkopen. Niet alleen om te voldoen aan onze eigen duurzaamheidsverantwoordelijkheden, maar ook voor die van onze klanten. 

Laat voor meer informatie over de verpakkingsmogelijkheden bij BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulierKlantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.