Verpakking

header verpakking BNS

Het fysiek aanbieden van uw producten bij de eindklant is een heel belangrijk moment in de Customer Journey. Dat is het moment waarop u een eerste indruk kan maken. BNS begrijpt dat en zorgt er dus ook voor dat deze eerste indruk verpletterend verloopt.
BNS ontwikkelt vanuit haar technische en logistieke expertise complete alles-in-één pakketten voor haar partners. Zij hoeven ook niet uit te zoeken welke stekker, kabel of doos bij het product hoort. Daar helpt BNS bij, net zoals het ontwikkelen van een welkomstbrief, handleiding of bijvoorbeeld promotie flyers.

logocircel

Creatie

BNS heeft uitgebreide ervaring wanneer het gaat om duurzame verpakkingsconcepten, waarbij het accent ligt op innovatie. BNS heeft wereldwijd contacten met zowel de fabrikanten, fulfillmentpartners, logistiek en resellers en is zodoende altijd op de hoogte van de meest actuele mogelijkheden.

logocircel

Alles-in-één verpakking

BNS verstuurt voor partners alles-in-één pakketten rechtstreeks naar eindgebruikers. Veelal ingeregeld op basis van een abonnementsstructuur van de partners. Alles dat een eindgebruiker nodig heeft, verzendt BNS in één pakket zodat de kosten voor de partners zo laag mogelijk blijven.

logocircel

Maatwerk in advies

BNS adviseert in verpakkingsconcepten, winkelpresentatie (RRP / SRP), flexibiliteit en slimme doosconstructies in relatie tot automatische verwerking. Maar ook wat de verscherpte Europese transporteisen voor een pallet lading betekenen. Hoe het coderen van secundaire verpakkingen, goed scanbare barcode, GS1 richtlijnen, EAN 128 & supplychain in zijn werking gaat. 

Laat voor meer informatie over de verpakkingsmogelijkheden bij BNS je contactgegevens achter via onderstaand formulierKlantenservice

+31 (0)30 204 00 00

Contact

Witboom 2
4131 PL  Vianen
+31 (0)30 204 00 00
Email: sales@bns.nl

Copyrights 2019 - BNS Data Logistics B.V.